Ponturi fotbal Kashiwa vs Kofu – J League 2

Kashiwa vs Kofu. Duminica 7 Iulie, Hitachi Kashiwa Stadium, va gazdui de la ora 13:00 partida din cadrul esalonului secund japonez.

Kashiwa e o echipa foarte buna pe teren propriu

KASHIWA

Kashiwa ocupa pozitia a 5-a a clasamentului din J League 2. Echipa are 34 de puncte trecute in cont si se afla pe ultima pozitie de play-off. Gazdele se afla pe o panta ascendenta, cu 3 victorii consecutive inregistrate si 0 goluri incasate. Acestia au invins-o in 22 Iunie pe Chiba, 2-0 pe teren propriu. Mai apoi, Kashiwa a obtinut al 2-lea succes la rand in campionat, dupa un 1-0 la Yamagata. In Cupa Imparatului, gazdele au reusit sa o elimine fara emotii pe Grulla Morioka, dupa un 4-0 pe teren propriu.

Africanul M. Olunga este golgheterul echipei sale in campionat. Acesta a reusit sa inscrie de 6 ori pana in acest moment.

Cele doua formatii pot face rocada astazi

KOFU

Oaspetii se claseaza pe locul 6 in clasament, fiind la un singur punct in spatele adversarei de astazi. Acestia au un mare avantaj, din pricina ofensivei. Kofu are cel mai prolific atac al campionatului, cu 31 de goluri inscrise in 20 de runde. Acum 2 runde, oaspetii faceau scor cu Ryukyu in deplasare, dupa un 5-2 fara drept de apel. Mai apoi insa, echipa a fost invinsa pe teren propriu de catre Tokushima, cu scorul de 0-1. Acum 4 zile, oaspetii au eliminat-o pe Gifu din Cupa Imparatului, dupa loviturile de departajare.

Toate sperantele oaspetilor se pun in nigerianul P. Utaka. Africanul are 9 goluri inscrise in acest sezon de J League 2.

Kashiwa vs Kofu e una din cele mai echilibrate partide din runda a 21-a. Distantate de un singur punct, cele doua formatii tintesc victoria. In cazul in care Kofu castiga, acestia vor trece pe pozitia a 5-a. Ma astept la un duel incins, cu multe faze de poarta. Voi evita sa recomand un solist, fiind dificil de prezis. In concluzie, pronosticul meu este “ambele echipe marcheaza”, la o cota de 1.87.

Ponturi fotbal Kashiwa vs Kofu

ambele echipe marcheaza, cota 1.87 la Betano

sursa foto: infobeto.com