Ponturi fotbal Kawasaki vs Sagan Tosu – J League

Kawasaki vs Sagan Tosu. Duelul din cadrul etapei a 18-a a primei ligi din Japonia, va avea loc Duminica 07.07.2019, de la ora 13:00.

Gazdele vor sa profite de perioada slaba a liderului Tokyo

  • Kawasaki

Kawasaki ocupa pozitia a 2-a in clasament inainte de acest duel. Acestia au 31 de puncte acumulate in 16 partide, fiind la 5 lungimi in spatele celor de la Tokyo. Avantajul lor este faptul ca au un meci in minus, asadar cu un succes astazi se pot apropia la 2 puncte. Echipa traverseaza o perioada foarte buna, fiind fara infrangere in toate competitiile din luna Aprilie incoace. Etapa precedenta, Kawasaki a invins-o pe Iwata in deplasare, cu scorul de 3-1. Mai apoi, acestia au trecut de Meiji University in Cupa Imparatului, dupa un 1-0 pe teren propriu.

Kawasaki are cea mai sigura defensiva din J League. Acestia au incasat 11 goluri in 16 partide, o medie cu mult sub 1 gol / meci.

Oaspetii se lupta sa evite retrogradarea

  • Sagan Tosu

De partea cealalta, pe Sagan Tosu o regasim la retrogradare, pe pozitie de baraj. Acestia au 16 puncte acumulate si sunt la un punct de salvare. Echipa a avut o luna Iunie foarte slaba, cu 3 infrangeri consecutive in fata celor de la Cerezo Osaka, Urawa si Sapporo. Mai apoi, Tosu a invins-o pe Shimizu pe teren propriu, scor 4-2. In Cupa Imparatului, oaspetii au reusit sa o elimine pe Kumamoto, acum cateva zile. Sagan Tosu sta destul de rau in atac. Acestia au marcat 12 goluri in 17 partide, doar Yamaga avand mai putine reusite.

E posibil ca moralul oaspetilor sa fie putin mai bun dupa ultimele 2 victorii, insa nu ma astept sa faca o figura frumoasa. Miza este una mare pentru Kawasaki, care e obligata sa forteze. E posibil ca Tokyo sa isi revina in scurt timp si alta sansa pentru gazde sa nu se mai iveasca. Tinand cont si de faptul ca evolueaza pe teren propriu, ma astept ca cei de la Kawasaki sa domine partida categoric. Recomandarea mea este pronosticul “1 solist”.

Ponturi fotbal Kawasaki vs Sagan Tosu

1 solist, cota 1.42 la Unibet

sursa foto: japantimes.com