Ponturi fotbal Kawasaki vs Sapporo – J-League

Ponturi fotbal Kawasaki vs Sapporo: vineri, 14 iunie, de la ora 13:00, pe “Kawasaki Todoroki Stadium”, are locul intalnirea dintre Kawasaki si Sapporo. Meciul face parte din etapa cu numarul 15 din J-League.

sursa foto: japantimes

Kawasaki

Cu prima sansa la csatigarea acestui meci, Kawasaki este cu moralul la cel mai inalt nivel. Este formatia cu cele mai putine infrangeri, dar lucrul acesta se vede prin locul pe care il ocupa in clasament. Este ocupanta pozitiei a doua, cu 27 de puncte, cu sase mai putine decat echipa care conduce J-League, Tokyo.

Nu a mai pierdut intr-un meci oficial de mai bine de doua luni, atunci se intampla in Champions League Asia. Era 0-1, in deplasare, pe terenul celor de la Ulsan Hyundai.De altfel, ea a ratat calificarea in fazele superioare ale acelei competitii, asta pentru ca a terminat pe locul al treilea in grupa. Totusi, a invatat si in campionat vine dupa opt runde consecutive fara eseec, meciuri in care a dat cel putin un gol.

Sapporo

Ghinionul a luat sfarsit pentru Sapporo, echipa care a pus capat seriei de cinci meciuri consecutive fara succes. In runda anterioara, aceasta a reusit sa dispuna cu 1-0, acasa, de Hiroshima. A fost un meci in careRyota Hayasaka a inscris unicul gol al formatiei sale. A fost primul gol in tricoul aceste echipei, in acest sezon si al doilea in cele trei sezoane petrecute.

Este ocupanta locului 7, cu 23 de puncte, asta in conditiile in care golaverajul ii este usor pozitiv, +1. Faptul ca joaca in deplasare nu pune deloc presiune asupra ei. In aceste infruntari, Sapporo a dat o replica buna, avand trei victorii, tot atatea infrangeri, cat si un meci incheiat la egalitate.

Lucrurile sunt clare, Kawasaki nu are deloc intentia de a ceda toate punctele. Totusi, pe de alta parte, are toate atuurile si poate castiga din nou contra celor de la Shonan. A facut-o cu regularitate, este formatia care de 11 ani tot este neinvinsa in jocurile directe. Ultima oara, in sezonul trecut, a reusit sa se impuna cu 2-0 jucand acasa.

Ponturi fotbal Kawasaki vs Sapporo: victorie Kawasaki, cota 1.55 la Unibet