Ponturi fotbal Kazakhstan vs San Marino – Calificari EURO 2020

Marti 11 Iunie, de la ora 17:00, se va desfasura partida Kazakhstan vs San Marino, din cadrul rundei a 4-a a calificarilor pentru EURO 2020.

Kazacii au nevoie de victorie pentru a mai spera la primele 2 pozitii.

Kazakhstan

Kazakhstan ocupa pozitia a 5-a a clasamentului grupei I de calificare. Acestia au acumulat 3 puncte pana in acest moment, fiind la 3 puncte distanta de locul secund, ocupat de Rusia. Gazdele de astazi au inceput cu o victorie categorica pe teren propriu, 3-0 in fata Scotiei. La fel de categoric au pierdut insa in runda secunda, 0-4 in fata propriilor suporteri, cu Rusia. Etapa precedenta, kazacii au fost invinsi de catre mult mai valoroasa nationala a Belgiei, 3-0 in deplasare. Infrangerea cu nationala Rusiei a fost prima pentru Kazakhstan pe teren propriu, in 2019.

Echipa probabila: Nepogodov – Marochkin, Maily, Yerlanov, Beysebekov – Zhukov, Kuat, Fedin, Pertsukh, Vorogovskiy – Zhanglyshbay

Defensiva oaspetilor este una dezastruoasa.

San Marino

San Marino nu conteaza in aceste calificari, acestia fiind ocazia perfecta pentru restul echipelor de a-si face golaveraj. Oaspetii au incasat nu mai putin de 16 goluri in aceste preliminarii si nu au inscris inca. Micuta San Marino a debutat cu un esec la scor pe terenul celor din Cipru, scor 5-0. Mai apoi, echipa a primit vizita celor din Scotia, pierzand din nou, cu scorul de 0-2. Etapa precedenta, San Marino a fost umilita in deplasarea din Rusia, cu scorul de 9-0.

Echipa probabila: Benedettini – Battistini, Cevoli, Vitaioli, Grandoni – Golinucci, Golinucci – Palazi, Rinaldi, Mularoni – Vitaioli

Kazakhstan pastreaza inca sanse reale la calificare, dupa acea victorie categorica cu Scotia. Acestia insa au nevoie de toate cele 3 puncte in aceasta dupa-amiaza. San Marino e o echipa modesta ce vine in aceasta deplasare cu gandul sa nu ia prea multe goluri. Chiar daca primul criteriu de departajare este meciul direct, golaverajul ar putea face diferenta la finalul grupei, in cazul unei situatii de egalitate. Ma astept asadar ca cei din Kazakhstan sa incerce sa repare acest aspect astazi.

Ponturi fotbal Kazakhstan vs San Marino

Kazakhstan handicap -2.5, cota 1.46 la Unibet

sursa foto: uefa.com