Ponturi fotbal Kenya vs Congo – Amical International

Ponturi fotbal Kenya vs Congo

Ponturi fotbal Kenya vs Congo este un meci amical programat sa se joace in aceasta seara, cu incepere la ora 20:00, in Madrid.

◘ Kenya

Este o nationala modesta, fara pretentii, dar si fara performante mari in istorie. La Campionatul Mondial nu a jucat niciodata, in timp ce la Cupa Africii, in cele cinci participari, a fost de fiecare data eliminata in faza grupelor. Reprezentativa pregatita de Sébastien Migné va avea o misiune foarte grea la editia din acest an, avand in vedere faptul ca va juca cu Senegal si Algeria, nationale mult mai puternice, dar si mai experimentate. Inainte de acest duel, Kenya a avut un meci amical cu Madagascar, castigand cu 1-0. De asemenea, se poate lauda si cu un bilant bun in disputele directe din ultimii trei ani, reusind sa o invinga pe Congo de doua ori.

◘ Congo

Este o echipa cu realizari mai mari de-a lungul anilor, care dispune si de un lot usor mai puternic. Nationala lui Florent Ibengé a jucat la un mondial, in 1974, luand parte la 18 editii de Cupa Africii. In aceste participari, congolezii au triumfat de doua ori, in 1968 si 1974. In 2015 ajungeau pana in semifinale, in timp ce in 2017 se opreau in sferturile de finala. La editia din acest an vor juca intr-o grupa cu Uganda, Zimbabwe si Egipt, tara gazda. In ultimul meci au remizat la scor alb cu Burkina Faso, ajungand la patru partide consecutive fara esec, in care au reusit doar o victorie, cu Liberia.

Congo este usor favorita, insa meciul este extrem de echilibrat, rezultatul final fiind greu de anticipat. Vom evita astfel pariurile pe solisti si vom miza pe varianta golurilor. Ne asteptam sa se inscrie de minim doua ori, pornind de la premisa ca se va marca la ambele porti.

• Ponturi fotbal Kenya vs Congo: peste 1,5 goluri -> cota 1.44

sursa foto: skysports.com