Ponturi fotbal Kenya vs Tanzania – Cupa Africii

Joi 27 Iunie, de la ora 23:00, va avea loc partida Kenya vs Tanzania, din cadrul etapei a 2-a a grupelor Cupei Africii Natiunilor.

  • Kenya nu a avut niciun sut pe poarta in partida cu Algeria

Kenya

Kenyenii au aratat modest cu Algeria, nereusind sa atace decisiv poarta adversa. Cu o echipa plina de vedete precum Feghouli sau Mahrez, algerienii au dominat categoric si s-au impus cu scorul de 2-0. Nici in calificari Kenya nu a impresionat prea mult, reusind sa obtina doar 2 victorie. Acestia au invins-o pe modesta Etiopia si surprinzator s-au impus cu Ghana, scor 1-0. Sierra Leone s-a retras din campania de calificare, astfel ca lupta pentru acest turneu s-a dat in doar 3 echipe.

Echipa probabila: Matasi – Otieno, Khamis, Mohammed, Okumu – Olungu, Odhiambo, Wanyama, Kahata – Omondi, Masika
  • Tanzania a fost dominata categoric de Senegal

Tanzania

Nici Tanzania nu se poate lauda cu o evolutie mai solida decat adversara sa. Acestia au pierdut tot cu scorul de 2-0, la capatul unei partide in care au avut 37% posesie si 0 suturi pe poarta. De partea cealalta, Senegal a sutat de 10 ori pe poarta si si-a creat 24 de ocazii de gol. Tanzania reusea sa o invinga ultima oara pe Kenya, intr-o partida amicala din Noiembrie 2012, incheiata cu scorul de 1-0. Pentru ultima victorie oficiala a acestora, trebuie sa ne intoarcem si mai mult in timp. In calificarile pentru Cupa Mondiala, Tanzania se impunea cu scorul de 5-0 pe teren propriu, la data de 19.07.1980.

Echipa probabila: Manula – Mwantika, Yondani, Kamagi, Ramadhani – Abbas, Bocco – Msuva, Mkami, Salum – Samata

Avem fata in fata cele mai modeste echipe din Grupa C. Cele doua au fost categoric dominate in primul duel si nu pot emite pretentii la primele 2 pozitii. In schimb, locul 3 este o oportunitate buna, asadar duelul e crucial pentru ambele. Ma astept ca acestea sa atace mult mai mult si sa vedem in sfarsit fotbal din partea lor. Recomandarea mea este pronosticul “ambele echipe marcheaza”.

Ponturi fotbal Kenya vs Tanzania

ambele echipe marcheaza, cota 1.97 la Unibet

sursa foto: primenewsghana.com