Ponturi fotbal KF Feronikeli vs TNS – Liga Campionilor

Ponturi fotbal KF Feronikeli vs TNS

Ponturi fotbal KF Feronikeli vs TNS: marti este zi de fotbal, de la ora 21:45, pe “Fadil Vokrri Stadium”, KF Feronikeli o intalneste pe The New Saints. Este mansa secunda din turul 1 preliminar din cadrul Ligii Campionilor. Se pleaca de la scorul de 2-2, scor inregistrat in urma cu o saptamana.

Sursa foto: uefa

KF Feronikeli

In cei 45 de ani ai sai de existenta, KF Feronikeli scoate pentru prima oara capul in Europa. Reprezinta Kosova, este echipa care in editia trecuta de campionat a cucerit titlul. Totusi, nivelul fotbalului din tara de provenienta o obliga sa joace un turneu preliminar. Asta pentru a intra pe tabloul principal al cupelor europene. L-a trecut cu brio, a reusit sa dispuna cu 2-1 de FC Santa Coloma si cu 1-0 de Lincoln Red Imps, campioanele din Andorra si Gibraltar.

De altfel, ea s-a comportat foarte bine si in partida din tur, cand a reusit sa inscrie de doua ori. Au fost doua goluri care au venit in minutele 89 si 90+3, Zeka si Astrit Fazliu fiind cei vinovati de acest lucru. De asemenea, acel rezultat de egalitate cu goluri ii permite sa se califice si la 0-0, sau 1-1.

The New Saints

Lipsa unui adversar in campionatul din Tara Galilor este motiv de ingrijorare. Rezultatul lipsei de performanta la nivel de cupa europeana este pus si in seama asta. The New Saint este o prada usoara pentru echipele contra carora evolueaza in Europa. S-a vazut acest lucru cel mai bine si in partida din tur. Dupa ce a condus cu 2-0 o buna bucata de vreme, a fost nevoie de o singura ocazie pentru a lua doua goluri. Apararea si-a spus din nou cuvantul si modestia cu care aceasta s-a prezentat, s-a vazut cat se poate de clar.

Totodata, din cauza acelor doua goluri pe care le-a primit, ea are nevoie de victorie pentru a merge mai departe. Si un egal o poate duce in turul al doilea, 2-2 duce meciul in prelungiri, iar un 3-3, 4-4, etc, ii asigura ei calificarea. Se intampla asta datorita numarului de goluri inscrise in deplasare.

Asa cum s-a intamplat si in urma cu o saptamana, este evident ca vorbim despre doua echipe dispuse sa iasa la joc. Nevoia de gol a echipei vizitatoare s-ar putea sa fie si cea care ne da pronosticul castigator. La acest nivel al competitiei, TNS are calitate, astfel, ma astept sa vedem un joc alert, cu goluri de ambele parti.

Ponturi fotbal KF Feronikeli vs TNS: ambele marcheaza, cota 1.67 la Betfair