Ponturi fotbal – Kiel – Darmstadt – 2.Bundesliga – 28.09.2018

Incepand cu ora 19:30 avem o noua etapa in Zweite Bundesliga, iar pe “Holstein-Stadion” are loc meciul dintre Kiel – Darmstadt, joc din runda cu numarul 8.

Holstein Kiel era sa faca surpriza la Berlin, dar dupa ce timp de o ora si jumatate a preferat sa se apere, acest lucru n-a ramas nepedepsit si Union a castigat cu 2-0, ambele reusite venind in minutele de prelungire. A fost al treilea meci la rand pe care nu reuseste sa il castige si acum se afla la patru puncte peste prima echipa care ocupa loc de baraj de retrogradare. Dintr-o echipa care juca baraj de promovare, decaderea este prea mare, iar daca poate sa-si revina cumva, sigur se poate intampla jucand acasa. “Holstein Stadion” este locul unde n-a pierdut, dar nici n-a evoluat suficient de convingator, partea buna pentru pariori a fost faptul ca de fiecare data ambele au inscris in acel gen de intalniri.

Darmstadt a avut si ea o soarta asemanatoare, in sensul ca a pierdut pe final de meci, ceea ce este tot mai prezent in fotbalul din liga secunda a Germaniei. In etapa trecuta a inscris dupa o ora de joc, dar reusita lui Sulu n-a facut decat sa le toarne ciment in ghete jucatorilor sai, iar Arminia Bielefeld a reusit sa castgie cu 2-1, marcand de doua ori dupa minutul 90. Pe langa locul 10 pe care acum il ocupa, ea vine si dupa o serie de trei mecuri in care n-a castigat si mai mult decat atat, ultimele doua au reprezentat infrangeri in care si ea si-a atins scopul, de a inscrie cel putin un gol.

In ciuda unor erori comise pe final de meci, ambele echipe s-au facut remarcate prin golurile inscrise in ciuda rezultatelor mai slabe, ceea ce ma obliga, oarecum, sa ma indrept din nou spre un joc cu goluri. Pot ele sa-si revina? Greu de crezut, dar tocmai greselile pe care le-au facut pe faza de atac imi dau incredere in pariul pe goluri si astept sa se intample asta inca devreme, dinainte de minutul 30.