Ponturi fotbal Kilmarnock vs Connah’s – Europa League

Ponturi fotbal Kilmarnock vs Connah’s – Europa League

Ponturi fotbal Kilmarnock vs Connah’s: joi, 18 iulie 2019, de la ora 21:45, pe “Rugby Park” din Kilmarnock, echipa locala inalneste Connah’s. Meciul va avea loc in mansa secunda din turul 1 preliminar al Europa League. In tur, scotienii s-au impus cu 2-1, iar daca acestia merg mai departe, vor juca cu Partizan Belgrad.

Sursa foto: thescotsman

Kilmarnock

Venita din Scotia, aceasta are 150 de ani de la primul meci oficial pe care l-a disputat. Cu asa istorie in spate, prezenta in cupele europene nu a fost o problema, insa, a participat de foarte putine ori. Calificarea in aceasta editia a Europa League a pus capat celor 19 ani de asteptare. In tot acest imp a fost o echipa de pluton in Scotia.

Nici in momentul de fata nu se poate lauda ca este o echipa care a crescut ca joc.  Avantajul ei este acela ca s-a impus cu 2-1 in partida din tur, si este la un pas de a se califica in turul al doilea. De asemenea, a fost si un meci care le-a avut aproape pe toate. Autogol, penalty transformat de Brophy si un venit care a venit in prelungiri, inscris de Findlay.

Connah’s

Provenita dintr-un fotbal net inferior celui scotian, Connah’s Quay este o formatia foarte modesta. Cu toate astea, datorita golului pe care l-a inscris, pastreaza vie sansa la calificare. Nu a fost meritul ei pentru ca a inscris, mingea intrand in poarta scotienilor dupa ce un jucator de la Kilmarnock si-a introdus-o in proprie poarta.

Totodata, a plecat inca de la inceputul sezonului cu sansa a doua. Pe de alta parte, a ajuns la patru sezoane consecutive de participare in Europa League. De fiecare data a evoluat timid, insa, tot o singura data a trecut si primul tur preliminar. De exemplu, Connah’s Quay Nomand, in sezonul anterior, a parasit competitia dupa 1-5 la general, cu Shakhtar Soligorsk.

Un meci intre cele doua echipe nu cred ca are cum sa se incheie decat cu victoria gazdelor. Cred asta si o zic cu tarie pentru ca galezii provin dintr-un fotbal slab, in care nu pot atinge un nivel decent. De asemenea, cotele la pariuri clar spun care dintre ele este favorita, Kilmarnock are o cota de 1.08 pentru succes, egalul are 9.00 si succesul oaspetilor are o cota de 21.00. Si obligata sa iasa la joc, formatia vizitatoare ar putea lasa defensiva in plan secund si asta sa o coste scump.

Ponturi fotbal Kilmarnock vs Connah’s: peste 3.5 goluri, cota 2.02 la Unibet