Ponturi fotbal Kingston City vs Heidelberg – NPL Victoria

Luni 15 Iulie 2019, de la ora 13:30, se va desfasura partida Kingston City vs Heidelberg, din cadrul rundei a 21-a a ligii secunde din Australia.

Kingston City este amenintata de retrogradare

Kingston City

Gazdele se afla pe ultima pozitie in NPL Victoria. Echipa a adunat doar 13 puncte in 20 de runde, asadar parcursul este unul foarte slab. Kingston City are 4 infrangeri suferite in precedentele 5 etape, cea mai recenta fiind cu Pascoe Vale, 0-2 pe teren propriu. Acestia reusisera o victorie acum 3 etape pe terenul celor de la South Melbourne, insa succesul a fost doar un foc de paie. Gazdele au un bilant foarte prost pe teren propriu. Acestia au obtinut un singur punct in ultimele 7 partide de campionat disputate in fata propriilor suporteri.

Heidelberg se lupta pentru promovare

Heidelberg

Pe Heidelberg o regasim pe pozitia a 3-a a clasamentului, inaintea acestei runde. Acestia au 39 de puncte acumulate, 7 mai putine decat liderul FC Avondale. In schimb, Heidelberg are 2 meciuri in minus, asadar se poate apropia la un singur punct, daca isi castiga meciurile restante. Etapa precedenta, echipa a invins-o pe Altona Magic in deplasare, cu scorul de 1-0. Cu doar o runda inainte, Heidelberg s-a impus in deplasarea de la Dandendong, scor 5-2. Oaspetii au mai evoluat de 3 ori pe acest teren. Heidelberg a reusit sa se impuna de doua ori, in ultimul duel gazdele impunandu-se.

Cele doua echipe au oferit mereu partide spectaculoase atunci cand s-au intalnit. In ultimele 4 dueluri directe s-au inscris nu mai putin de 21 de goluri, asadar avem premise pentru o noua partida spectaculoasa. Oaspetii au nevoie de victorie in lupta pentru promovare, in timp ce gazdele se afunda din ce in ce mai mult spre retrogradare. Chiar daca Heidelberg este favorita certa, evit sa recomand un solist. Optiunea mea in aceasta dupa-amiaza este pronosticul “peste 2.5 goluri”, la o cota de 1.45 oferita de cei de la Netbet.

Ponturi fotbal Kingston City vs Heidelberg

peste 2.5 goluri, cota 1.45 la Netbet

sursa foto: facebook.com