Ponturi fotbal Kingston City vs Pascoe Vale – NPL Victoria

Luni 8.07.2019, de la ora 13:30, va avea loc partida Kingston City vs Pascoe Vale, din cadrul esalonului inferior al fotbalului australian.

Gazdele au cea mai modesta ofensiva din NPL Victoria

Kingston City

Kingston City ocupa ultima pozitie din NPL Victoria si echipa e amenintata serios de retrogradare. Acestia au adunat doar 13 puncte in 19 etape, un parcurs extrem de slab. Acum 2 runde, gazdele reuseau sa obtina a 3-a victorie a sezonului, dupa un 2-0 pe terenul celor de la South Melbourne. Mai apoi insa, acestia au clacat din nou si au pierdut pe terenul celor de la Altona Magic, scor 3-1. Pe teren propriu, Kingston City este fara victorie din luna Martie. Atunci, acestia se impuneau cu 1-0 in fata celor de la South Melbourne, in campionat.

Se intalnesc codasele clasamentului

Pascoe Vale

Oaspetii au mai evoluat de doua ori in istorie pe acest teren, in 2017 si 2018. In primul duel, Kingston City a avut castig de cauza, in timp ce anul trecut Pascoe Vale s-a impus cu 1-0. Astazi nu cred ca oaspetii pot pune mari probleme, tinand cont de forma dezastruoasa pe care o traverseaza. Pascoe Vale a pierdut ultimele 5 etape de campionat si a incasat nu mai putin de 17 goluri. Etapa precedenta, oaspetii au cedat cu 1-0 in deplasarea de la South Melbourne. Pascoe are un singur punct in clasament deasupra adversarei de astazi, insa e posibil ca astazi sa se inverseze rolurile.

Ambele formatii au parte de un sezon modest si daca nu se trezesc in curand, vor retrograda. De aceasta data tind sa cred ca balanta se inclina spre gazde. Pascoe Vale e total iesita din forma si defensiva acestora clacheaza meci de meci. De partea cealalta, Kingston a dat semne de revenire in ultima perioada, cu 2 victorii inregistrate in 5 etape. Tinand cont si de faptul ca evolueaza pe teren propriu, mizez pe o victorie a lor.

Ponturi fotbal Kingston City vs Pascoe Vale

1 solist, cota 2.30 la Betano

sursa foto: facebook.com