Ponturi fotbal Klubi 04 vs MiPK – Kakkonen

HJK - Celtic. UEFA Youth League. Helsinki. 30.9.2015. Photo: Jussi Eskola

Klubi 04 vs MiPK. Duelul dintre cele doua va avea loc Joi 13 Iunie, de la ora 18:30 si va conta pentru runda a 8 a ligii a 3-a din Finlanda.

  • Gazdele traverseaza o perioada foarte buna
  • KLUBI 04

Kulbi 04 ocupa pozitia a 3-a a clasamentului din Kakkonen, grupa A. Acestia au insa un meci in minus disputat, iar un succes in aceasta etapa restanta i-ar aduce la un singur punct in spatele liderului Mikkeli. Gazdele traverseaza o perioada foarte buna. Desi au pierdut in prima etapa cu VJS (scor 3-5), acestia si-au revenit rapid si au umilit-o pe Viikingit pe teren propriu, scor 6-1. Mai apoi, Klubi s-a impus cu PEPO si a remizat alb cu JIPPO. Acum 2 runde, gazdele s-au impus din nou pe teren propriu, 2-0 cu cei de la NJS. Etapa precedenta, acestia au terminat la egalitate cu Mikkeli in deplasare, scor 0-0.

  • Oaspetii nu au reusit niciodata sa castige pe acest teren
  • MiPK

Oaspetii se claseaza pe pozitia a 4-a, la egalitate de puncte cu adversara sa, insa cu un meci in plus. Acestia dau dovada de inconstanta in ultima perioada, cu 4 puncte acumulate in precedentele 3 etape. Acum 3 runde, MiPK pierdea cu scorul de 1-0 pe terenul celor de la PEPO. Mai apoi, acestia au invins-o pe NJS in fata propriilor suporteri, cu scorul de 1-0. Etapa precedenta, MiPK a inregistrat o remiza pe terenul celor de la VJS, scor 2-2.

Klubi 04 este marea favorita in aceasta seara. Acestia traverseaza o perioada foarte buna si pe teren propriu par de neoprit. De partea cealalta, MiPK e destul de inconstanta si e dificil de prezis cum va evolua. In plus, oaspetii nu s-au impus niciodata intr-o deplasare la Klubi si nu cred ca o pot face astazi. Echipa gazda e constienta de miza acestei partida si de lupta la promovare, asadar ma astept sa forteze si sa se impuna fara prea mari emotii.

Ponturi fotbal Klubi 04 vs MiPK

1 solist, cota 1.50 la Unibet

sursa foto: goaloo.com