Ponturi fotbal Kobe vs Oita – J League

Sambata 22.06.2019, de la ora 12:00, va avea loc partida Kobe vs Oita, din cadrul etapei cu numarul 16 a primei ligi din Japonia.

  • Kobe se afla pe o panta ascendenta
  • KOBE

Kobe se claseaza pe pozitia a 11-a a clasamentului primei ligi din Japonia. Echipa are 17 puncte acumulate in 15 etape, iar in ultima perioada se descurca din ce in ce mai bune. Gazdele au reusit sa castige 2 din ultimele 3 partide de campionat, in fata celor de la Shonan si Tokyo. Intre aceste succese s-a strecurat si o remiza in deplasarea de la Iwata, scor 1-1. Pe teren propriu sunt marile probleme ale celor de la Kobe. Acestia au pierdut 4 din ultimele 5 dueluri oficiale disputate in fata propriilor suporteri. Cu Oita in schimb, Kobe nu a avut deloc probleme pe teren propriu, de-a lungul ultimilor ani.

  • Oita a parasit podiumul dupa ultimele evolutii
  • OITA

Oaspetii se regasesc pe pozitia a 6-a a clasamentului, la 8 puncte in fata adversarei de astazi. Acestia au ajuns la 2 puncte in spatele podiumului, dupa evolutiile modeste din ultima perioada. Oita a reusit sa adune doar 2 puncte in 4 etape, dupa remizele cu Shimizu si Nagoya. Japonezul N. Fujimoto este golgheterul echipei si al campionatului, acesta reusind sa puncteze de 7 ori in 15 etape. Oita reusea sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din Iunie 2007, incheiata cu scorul de 3-1.

Avem parte de un duel destul de interesant. Kobe e o echipa foarte slaba pe teren propriu, insa in acelasi timp Oita nu reuseste sa se impuna in deplasarile pe acest teren. Per total, oaspetii au avut un sezon mult mai bun, insa gazdele traverseaza o periaoda de moment mai buna. Avem asadar destule “conflicte” pentru a putea alege un pronostic bazat pe solisti. Voi evita acest lucru si imi voi indrepta atentia spre goluri. Recomandarea mea este pronosticul “peste 2.5 goluri”, la o cota de 1.76 oferita de cei de la Unibet.

Ponturi fotbal Kobe vs Oita

peste 2.5 goluri, cota 1.76 la Unibet

sursa foto: pinterest.com