Ponturi fotbal Kongsvinger vs Tromso – NM Cup

Ponturi fotbal Kongsvinger vs Tromso - NM Cup

Ponturi fotbal Kongsvinger vs Tromso: joi, 20 iunie, de la ora 19:00, in saisprezecimile Cupei Norvegiei se vor duela Kongsvinger si Tromso.

Sursa foto: espn

Kongsvinger

Cu o cota in scadere, Kongsvinger revine pe teren propriu la doar cateva zile de la victoria de saptamana trecuta. A reusit atunci sa o spulbere pe fosta prim-vizionara, IK Start, de care a trecut cu 4-2. A fost a patra victorie la rand, trei dintre meciurile acestea s-au dispus in campionat, iar un alt joc in Cupa Norvegiei, unde joaca si acum.

Componenta a ligii secunde, Kongsvinger se afla pe locul al treilea, cu trei puncte mai putine decat echipa din fata ei. Totodata, a intrat si ea inca din primul tur al cupei, si nu a avut deloc meciuri la fel de usoare ca in campionat. Intai a fost nevoita sa joace prelungiri in fata lui Nybergsund, castigand cu 3-1. In turul al doilea a castigat cu 2-1, in deplasare, impotriva celor de la Moss.

Tromso

Tot pe val este si Tromso, echipa care a reusit la finalul saptamanii trecute sa bifeze a treia victorie consecutiva. A fost un meci pe care l-a castigat cu 1-0, in deplasare, pe terenul celor de la Stabaek. De altfel, toate victoriile au venit la un gol diferenta, ceea ce ne spune cate ceva. Nici nu poti sa ii ceri multe locului 14 din Eliteserien.

Tromsi in Cupa Norvegiei s-a comportat bine, a reusit sa iasa cu brio din intalnirile pe care le-a avut. A fost performera primului tur, pe atunci castiga cu 81, in deplasare, cu amatorii de la Norild. Favorita si in meciul al doilea, Tromso a concretizat toate ocaziile clare pe care le-a avut si s-a impus cu 2-1. Nu a fost un meci usor, pentru ca Melbo, adversara ei, a condus cu 1-0 la pauza.

Diferenta dintre ele nu este atat de mare pentru a spera la un succes categoric al uneia sau alteia. Mai mult decat atat, in ultimele confruntari au jucat foarte bine, motivul pentru care m-am orientat spre un pariu pe goluri. Stiu sa puna problema pe faza de atac, acest lucru imi da speranta unui meci deschis, care, la final sa aduca gol de ambele parti. Cu atat mai mult cand se joaca intr-o singura mansa.

Ponturi fotbal Kongsvinger vs Tromso: ambele marcheaza, cota 1.52 la Unibet