Ponturi fotbal – Krasnodar – Standard Liege – Europa League – 08.11.2018

De la ora 19:55, in cadrul Grupei J din Europa League, are loc meciul dintre Krasnodar – Standard Liege, duel in care formatia gazda este cotata cu prima sansa la casele de pariuri.

Krasnodar este o abonata aproape permanent la cupele europene, in speta Europa League, deci nu se poate spune despre ea ca este o echipa cu experienta mai putina. A si demonstrat lucrul acesta in decursul parcursului avut in Grupa J, unde se afla pe locul al doilea, cu 6 puncte, insa, golaverajul este singurul care face departajarea intre ea, Standard Liege si Sevilla. Toate meciurile jucate de rusi s-au terminat cu diferenta de un gol, pana si esecul din turul partidei cu belgienii de la Liege s-a incheiat 1-2, asta dupa ce Ari a reusit sa profite de pasa buna oferita de Petrov, acesta stabilind atunci scorul pauzei, 1-0. De altfel, in toate meciurile jucate de Krasnodar in Grupa J, s-au dat goluri in ambele reprize.

Standard Liege este o surpriza, dupa ce a pierdut la scor in runda inaugurala, a reusit sa se mobilizeze foarte bine si sa castige disputele cu Akhisar Belediye si Krasnodar, dar inca trage ponoasele meciului din Andaluzia si ocupa locul al treilea, avand un golaveraj negativ, -2. Echipa merge bine in grupa, dar nu mai putem spune acest lucru si despre ceea ce a oferit in Jupiler League, o competitie unde pierde din ce in ce mai mult teren. Fara succes de patru etape acolo, a cazut pe locul 7, pozitie care o duce in play-out si asta pentru ca la sfarsitul saptamanii trecute nu a fost in stare sa profite de avantajul de a juca pe teren propriu si a pierdut cu Antwerp, scor 0-2.

Golurile nu au lipsit din meciurile celor doua echipe din faza grupelor si treaba asta s-a vazut cel mai bine in urma cu doua saptamani. Am vazut doua echipe capabile si dornice sa mearga mai departe, astfel, daca vor continua la fel, sunt sigur ca putem avea cel putin trei modificari de scor. Pe de alta parte, astept sa vedem un meci mai solid facut de echipa gazda, Krasnodar sa fie cea care sa inscrie cu un gol mai mult decat belgienii, profitand si de moralul scazut.