Ponturi fotbal KTP vs Haka – Ykkonen

Luni 24 Iunie, incepand cu ora 18:30, se va disputa duelul KTP vs Haka, din cadrul etapei cu numarul 11 din liga secunda a Finlandei.

  • Gazdele dau dovada de multa inconstanta
  • KTP

KTP se claseaza pe pozitia a 5-a a clasamentului din Ykkonen, cu 14 puncte obtinute in 10 etape. Echipa e inconstanta in evolutii, dovada fiind numarul egal de victorii cu infrangeri: 4. Acum 2 etape, KTP suferea a doua infrangere consecutiva, dupa un 1-0 pe terenul celor de la TPV. Runda precedenta, gazdele au invins-o pe Oulu la limita, cu scorul de 1-0. Pe teren propriu, KTP a pierdut doar una din ultimele 4 partide oficiale. E vorba de un 0-3 fara drept de apel, in fata celor de la TPS Turku.

  • Haka este fara indoiala cea mai buna echipa din Ykkonen
  • HAKA

Oaspetii par sa isi doreasca din ce in ce mai mult o revenire in prima liga finlandenza. Acestia domina Ykkonen, cu 26 de puncte acumulate, 7 mai multe decat ocupanta locului secund, TPS Turku. Forma echipei e una excelenta, fiind inca fara infrangere in acest sezon. Etapa precedenta, Haka si-a trecut in cont a 4-a victorie in ultimele 5 etape, dupa un 3-1 pe terenul celor de la TPV. In deplasare, oaspetii nu au mai pierdut o partida oficiala din luna Februarie. Atunci, acestia cedau cu 2-0 pe terenul celor de la MuSa, in Cupa Ligii Finlandei.

Haka si KTP se intalneau ultima oara la inceputul lunii Mai. Atunci, oaspetii de astazi le administrau acestora o corectie pe teren propriu, scor 6-3. Ma astept ca KTP sa aiba din nou probleme serioase, tinand cont de moralul bun pe care il au cei de la Haka. Acestia domina categoric Ykkonen si cu o noua victorie pot mari avantajul fata de TPS Turku. E greu de crezut ca Haka poate claca chiar acum, in fata unui adversar inconstant. Acestea fiind spuse, recomandarea mea e pronosticul “2 solist”.

Ponturi fotbal KTP vs Haka

2 solist, cota 1.97 la Betano

sursa foto: betarena.com