Ponturi fotbal KTP vs MyPa – Ykkonen

Luni 22 Iulie 2019, de la ora 18:30, va avea loc partida KTP vs MyPa, din cadrul etapei cu numarul 15 din liga secunda finlandeza.

Gazdele sunt fara sanse reale la promovare

  • KTP

KTP ocupa pozitia a 6-a in Ykkonen, esalonul al 2-lea a fotbalului din Finlanda. Echipa are 17 puncte acumulate in 14 runde iar distanta fata de locul 2 este enorma, ca acestia sa poata spera la promovare. Ca sa ne facem o idee, TPS Turku are 31 de puncte acumulate, iar echipa se situeaza pe ultimul loc promovabil. Gazdele de azi traverseaza o perioada foarte slaba, cu 4 infrangeri suferite in ultimele 5 etape. Acum 3 runde, KTP reusea o victoria in fata celor de la Ekenas, scor 4-1. Echipa a revenit insa imediat la forma modesta, pierzand urmatoarele doua etape: 2-3 cu Jaro si 0-2 cu AC Kajaani.

Pe teren propriu, cei de la KTP au castigat doar una din ultimele 5 etape. E vorba de un 3-1 cu MuSa, din Iunie 2019.

MyPA are parte de un sezon dezastruos

  • MyPa

Nici oaspetii nu se pot lauda cu un sezon stralucit, ba mai mult, acestia au 7 puncte sub adversara de astazi. MyPa se claseaza pe ultima pozitie in Ykkonen, cu 10 puncte acumulate in acest sezon. Oaspetii au inscris doar 12 goluri in 14 runde si au incasat nu mai putin de 33, lucruri ce motiveaza clasarea modesta a echipei. Acum 2 runde, MyPa a fost ridiculizata pe teren propriu de catre Ekenas, cu scorul de 0-3. Mai apoi, acestia s-au deplasat la MuSa, acolo unde au pierdut din nou la scor, de aceasta data cu 0-4.

La finalul lunii Iunie, Mypa a fost protagonista unei alte umilinte. Echipa a pierdut pe teren propriu in compania celor de la Jaro, scor 0-5.

Avem fata in fata doua echipe demoralizate si iesite total din forma. KTP este fara obiectiv principal in acest moment si incearca sa se mentina deasupra liniei retrogradabile. Oaspetii au nevoie disperata de o victorie pentru a iesi din aceasta situatie, dar cu jocul din ultimele partide, e greu de crezut ca o pot face astazi. Ma astept la un duel echilibrat, lipsit de spectacol si faze de poarta, specficil fotbalului nordic.

Ponturi fotbal KTP vs MyPa

sub 3.5 goluri, cota 1.57 la Unibet

sursa foto: fcktp.fi