Ponturi fotbal Kukesi vs Debrecen – Europa League

Ponturi fotbal Kukesi vs Debrecen

Ponturi fotbal Kukesi vs Debrecen: joi, 18/07/2019, de la ora 21:00, la Elbasani, pe “Elbasan Arena”, Kukesi intalneste Debrecen, in mansa secunda din turul 1 preliminar al Europa League. In tur, formatia din Ungaria s-a impus cu 3-0. In turul al doilea, invigatoarea acestui duel joaca impotriva italienilor de la Torino.

Sursa foto:  uefa.com

Kukesi

Pe locul al doilea la finalul sezonului regulat, Kukesi se poate lauda si cu un trofeu la finalul sezonului trecut. A reusit sa obtina Cupa Albaniei, asta dupa ce n-a avut probleme in a se impune in fata celor de la Tirana. De asemenea, competitiile interne vor incepe o idee mai tarziu, astfel, primul duel al din acest sezon competitional a fost cel din Europa League.

Nu a fost deloc un nivel al jocului care sa o puna intr-o lumina buna. Kukesi a suferit un esec drastic, 0-3, care face din mansa secunda a turului 1 preliminar din Europa League, mai mult un meci amical. In aceste conditii, este de asteptat sa nu mai vedem atat de mult entuziasm, resemnarea fiind cuvantul de ordine.

Debrecen

Cu toate ca inceputul competitiei interne va avea loc dupa ce joaca dubla din primul tur preliminar, s-a descurcat foarte bine. In meciul din etapa anterioara a reusit sa se desprinda cu 3-0 si sa-si asigure calificarea in turul secund. Este o diferenta mult prea mare pentru a spera ca se face surpriza si sa fie lasata acasa.

Jocul a inceput echilibrat, prima deschidere de scor a avut loc abia dupa aproximativ o ora de joc. De asemenea, in ultimul sfert de ora s-au dat si ultimele doua goluri, care au stabilit soarta acestei calificari. Pentru a incerca sa tina echipa intr-o forma buna, antrenor a programat si un meci amical care s-a disputat la finalul saptamanii trecute. In urma unei formule inedite trimise pe teren, Debrecen a pierdut cu Bekescsaba, 1-2.

Clar este o diferenta notabila intre cele doua echipe. Este de asteptat sa vedem un joc care o sa aiba multe momente moarte, cu pase pe la mijlocul terenului. Drept urmare, cred ca nu o sa mai avem atat de multe goluri precum am avut in tur. Probabil, daca se vor inscrie goluri, numarul lor sa fie de cel mult doua.

Ponturi fotbal Kukesi vs Debrecen: sub 2.5 goluri, cota 1.74 la Unibet