Ponturi fotbal KuPS vs Legia – Preliminarii Europa League

Joi 01.08.2019, de la ora 19:00, va avea loc partida KuPS vs Legia, din cadrul turului 2 preliminar al UEFA Europa League.

KuPS spera inca la calificare

KuPS

Gazdele de azi nu au avut o evolutie rea in Polonia, pierzand cu scorul de 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat in minutul 9 de M. Wieteska, din pasa lui V. Gvilia. Timp de 80 de minute insa, polonezii nu au mai reusit sa gaseasca calea spre gol, asadar KuPS are un avantaj minim de recuperat. In weekend, KuPS a disputat o partida de campionat, cu KPV, in deplasare. Acestia insa au pierdut din nou la limita, de aceasta data cu scorul de 2-1. Antrenorul finlandezilor nu are niciun absent de marca pentru acest duel, asadar va putea trimite in teren cel mai bun 11 posibile.

Echipa probabila: Virtanen – Manga, Diallo, Soldo, Murillo – Thiaw, Ayarna, Saxman – Niskanen, Rangel, Pennanen

Legia trebuie sa fie atenta!

Legia

Legia e departe de forta de acum cativa ani, cand speria pe toata lumea, mai ales pe teren propriu. Chiar daca suporterii fac o atmosfera incendiara, evolutiile jucatorilor lasa de dorit. Acestia au debutat cu un esec in campionat, 1-2 cu Pogon Szczecin, chiar pe teren propriu. Mai apoi, a venit victoria cu KuPS, obtinuta la limita. In weekend, Legia s-a impus in Ekstraklasa, 2-1 pe terenul celor de la Korona Kielce. Portughezul Cafu si francezul V. Sanogo nu vor efecuta deplasarea, din pricina unor probleme de ordin medical. De altfel, sarbul I. Obradovic este inca incert, pana la ora partidei.

Echipa probabila: Majecki – Rocha, Wieteska, Jedrzejczyk, Vesovic – Gvilia, Martins – Nagy, Carlitos Lopez, Novikovas – Kulenovic

KuPS are nevoie de un 1-0 pentru a impinge meciul in prelungiri si un 2-0 pentru calificare. In schimb, un gol al celor de la Legia ar complica serios situatia. Tocmai de aceea ma astept ca nordicii sa nu forteze mult in ofensiva, mai ales in prima repriza. Acestia vor ataca cu calm, pentru ca un gol oricand poate aparea. Mult mai important pentru ei este sa nu clacheze in defensiva. Recomandarea mea este pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cota de 1.75.

Ponturi fotbal KuPS vs Legia

sub 2.5 goluri, cota 1.75 la Unibet

sursa foto: goal.com