Ponturi fotbal Lahti vs HJK – Veikkausliiga

Ponturi fotbal HJK vs VPS

Ponturi fotbal Lahti vs HJK: luni, 20 mai 2019, de la ora 18:30, pe “Lahden Stadion”, Lahti primeste vizita lui HJK, in ceea ce putem sa numim derby-ul etapei cu numarul 9.

Sursa foto: sjk.fi

Lahti ataca play-off-ul

Obisnuita sa se bage in cursa play-off, Lahti este acum nevoita sa inceapa meciul din postura de ocupanta a locului 8, cu tot atatea puncte. Sunt patru lungimi intre ea si ultima echipa care ocupa un asemenea loc. Este una dintre cele echipele cu cele mai multe rezultate de egalitate. Cinci din cele sapte partide s-au incheiat nedecis.

Una dintre remize a venit in urma etapei anterioare. A fost un meci care nu a adus modificari de scor, drept pentru care, 0-0 a indicat tabela infruntarii cu KPV. Totodata, Lahti este una dintre echipele ale caror meciuri au fost lipsite de spectacol. Sase din cele sapte jocuri au adus cel mult doua modificari de scor.

  • De altfel, 2 este media golurile inscrise in meciurile in care ea a fost angrenata in meciurile din Veikkausliiga.

HJK are un inceput mai dificil de sezon

De nenumarate de ori campioana si cea mai buna echipa din Finlanda, HJK inca nu si-a intrat in ritmul obisnuit. Este pe locul 6, ultimul care se califica in play-off, cu1 2 puncte. Are si un golaveraj negativ, -1. Totusi, in ultimele cinci jocuri a evolua timid, drept pentru care victoria nu a venit. In acest timp a reusit patru rezultate de egalitate si o infrangere.

Mai mult decat atat, HJK are disputate noua meciuri, si cu doua mai multe decat o parte dintre colegele de clasament.  In runda trecuta a avut loc un meci destul de tare, dar incheiat la egalitate.

  • HJK a primit vizita lui SJK, meci care a avut rasturnari de situatia. Golul egalizator a venit din partea lui Lappalainen, atacantul lui HJK, in primul minut al prelungirilor.

Egalul este cel mai des rezultat intalnit in meciurile celor doua formatii. Totusi, tind sa cred ca HJK o sa iasa pana la urma la suprafata, ea fiind echipa care deja si-a arata suprematia anul acesta. S-au intalnit in luna februarie, in Suomen Cup, acolo, tot pe terenul lui Lahti, SJK s-a impus cu 4-1. A fost cea de-a doua victorie consecutiva in disputele directe. De altfel, ea este si echipaf favorita la agentiile de pariuri.

Ponturi fotbal Lahti vs HJK: oaspetii castiga, cota 1.80 la Unibet