Ponturi fotbal Laos vs Bangladesh – Calificari Cupa Mondiala

Laos vs Bangladesh. Duelul ce conteaza pentru calificarile Cupei Mondiale din Qatar, va avea loc Joi 06 Iunie, de la ora 14:30.

  • Laos cauta prima victorie intr-o partida oficiala, dupa mai bine de 3 ani.

LAOS

Gazdele au disputat doua partide in acest an, ambele amicale. Partidele au avut loc pe teren propriu, in fata aceluiasi adversar, Sri Lanka. Laos a reusit sa se impuna in primul duel cu scorul de 2-1, ca in al doilea sa remizeze, scor 2-2. In toamna anului trecut, reprezentativa statului Laos a evoluat in Cupa Suzuki, o competitie destinata nationalelor din Asia. Acestia au avut o evolutie modesta, terminand pe ultimul loc intr-o grupa cu Cambodgia, Myanmar, Malaezia si Vietnam, fara punct acumulat. Ultima victorie intr-o partida oficiala pentru Laos a avut loc in Noiembrie 2016. Atunci, acestia o invingeau pe Brunei cu scorul de 4-3, in calificarile pentru Cupa Suzuki.

  • Bangladesh nu a pierdut niciodata in fata adversarei de astazi

BANGLADESH

Bangladesh a disputat si ea o partida amicala in acest an. Acestia au reusit sa se impuna la inceputul lunii Martie pe terenul Cambodgiei, cu scorul de 1-0. Oaspetii au evoluat in Bangabandhu Gold Cup in toamna anului trecut, o competitie cu iz de amicale. Acestia au incheiat pe pozitia secunda intr-o grupa cu Laos si Filipine, cu 3 puncte acumulate. Bangladesh a mai dat piept cu Laos de 2 ori, ambele dispute avand loc anul trecut. In Martie 2018, cele doua remizau intr-o partida amicala cu scorul de 2-2. Sapte luni mai tarziu, Laos era invinsa in Gold Cup, cu scorul de 1-0.

Cele doua formatii sunt de valori apropiate si e dificil de prezis o invingatoare. Niciuna nu are cu advearat sperante ca poate ajunge la turneul final din 2022, obiectivul lor fiind sa treaca de aceste prime tururi preliminarii. Bangladesh are un usor avantaj moral dupa partidele de anul trecut, asadar ma astept sa plece neinvinsi astazi, cota fiind una generoasa.

Ponturi fotbal Laos vs Bangladesh

x2, cota 1.40 la Netbet

sursa foto: en.ntbvd.com