Ponturi fotbal Las Palmas vs Almeria – La Liga2

Las Palmas vs Almeria este o partida din cadrul rundei a 41-a a ligii a 2-a din Spania. Cele doua se vor duela Duminica, 2 Iunie, de la ora 19:00.

Las Palmas nu mai are nicio motivatie in ultimele 2 runde.

Las Palmas

Gazdele au avut parte de un sezon modest. Echipa se afla pe pozitia a 13-a a clasamentului, cu 52 de puncte acumulate. Acestia nu au reusit sa isi gaseasca deloc o constanta, echilibrul intre victorii si infrangeri fiind perfect: 12 de fiecare. Acum 2 runde, Las Palmas a invins-o pe Rayo Majadahonda pe teren propriu, cu scorul de 3-2. Etapa trecuta insa, Las Palmas a dovedit din nou de ce nu s-a luptat la promovare. Echipa a aratat modest pe terenul celor de la Osasuna, acolo unde a pierdut cu scorul de 2-0. Las Palmas are 3 victorii consecutive obtinute pe teren propriu, in acest moment. Acestia s-au impus cu Lugo (scor 4-1), Cordoba (scor 1-0) si Rayo Majadahonda, scor 3-2.

Oaspetii nu mai au nicio sansa la promovare.

Almeria

Almeria a incercat sa se lupte pentru pozitia a 6-a a clasamentului, insa cu o singura victorie in ultimele 5 runde, acestia au iesit din calcule. Oaspetii au inceput luna Mai cu stangul, pierzand cu scorul de 4-2 pe terenul celor de la Lugo. Mai apoi, Almeria a obtinut un succes spectaculos cu Elche, 5-3 pe teren propriu. In ultimele 2 runde insa, oaspetii au obtinut un singur punct, dupa remiza alba cu Alcorcon pe teren propriu. Celor de la Almeria le priesc partidele pe terenul celor de la Las Palmas. Acestia nu au mai pierdut pe aceasta arena, din Noiembrie 2006.

Cele doua formatii nu mai au niciun obiectiv in acest moment, locul 10 fiind singura miza morala. Niciuna nu mai poate obtinte un loc de promovare, asadar moralul jucatorilor este cu siguranta scazut. Ma astept la o partida echilibrata, lipsita de prea mult spectacol, mai ales ca cele doua nu impresioneaza in ofensiva.

Ponturi fotbal Las Palmas vs Almeria

sub 2.5 goluri, cota 1.83 la Unibet

sursa foto: udlaspalmas.es