Ponturi fotbal – LASK Linz – Besiktas – Europa League – 16.08.2018

Ponturi fotbal – LASK Linz - Besiktas – Europa League – 16.08.2018

Ponturi fotbal – LASK Linz – Besiktas – Europa League – 16.08.2018

Joi seara, incepand cu ora 20:45, LASK Linz primeste vizita lui Besiktas, in mansa a doua din turul al treilea de calificare din Europa League. Se pleaca de la 1-0 pentru fosta campioana a Turciei.

LASK Linz  ar putea sa tina pagina multor publicatii de profil daca revine si intoarce handicapul de un gol pe care l-a suferit in prima partida, cand rareori a ajuns la poarta adversarilor. A terminat timid, un singur sut valabil pe spatiul portii adverse si acesta din intamplare. Se pare ca jocurile din trei in trei zile nu sunt avantajoase, in precedentele trei asemenea dueluri a fost cel mult o modificare de scor si asta pentru ca e important sa se apere. Acelasi lucru l-a facut si la finalul saptamanii, cand a dat o replica foarte buna contra Admirei Wacker, reusind sa termine victorioasa, 1-0. Este o echipa care pare dispusa sa apese pedala de acceleratie atunci cand joaca acasa si asta am putut cel mai bine sa o vedem in meciul din turul anterior, LASK Linz izbutind o calificare en fanfare, 6-1 la general, dupa ce a trecut acasa, de Lillestrom, scor 4-1 si 2-0 in deplasare.

Besiktas este dezamagita de ratarea clasarii pe podium si de faptul ca acum este nevoita sa evolueze in Europa League, dar Senol Gunes a primit credit din partea conducerii fostei campioane si acest lucru a fost rasplatit prin prestatiile bune pe care echipa sa le-a avut in sezonul competitional 2018/2019. A facut spectacol in turul al doilea, avand in fata si un adversar care a permis sa se traga pe poarta de fiecare data cand turcii au avut ocazia si pana la urma a fost 8-0 la general, cu feroezii de la B36 Torshavn. Nu a fost o intamplare, seria victoriior a ajuns la patru. Practic, alb-negrii au castigat tot ce se putea de cand s-a reluat campionatul, ultima victima s-a numit Akhisar Belediye, in chiar runda inaugurala a Super Lig 2018/2019, scorul fiind atunci 2-1.

Entuziasmul si dorinta de a obtine un rezultat bun in cupele europene ar putea compensa handicapul de un gol pe care LASK Linz il are dupa prima mansa. Beșiktaș nu a impresionat nici ea in acel joc, dar experienta anumitor jucatori si-a spus cuvantul. Acum cred ca prin prisma diferentei infime, de un gol, austriecii vor risca mai mult, in timp ce oaspetii sa faca ce stiu ei mai bine, sa scape pe contraatac si nu ar fi exclusa modificarea tabelei de cel putin trei ori.

Pont: peste 2,5 goluri, COTA 2,10 la Unibet