Ponturi fotbal LDU Quito vs Olimpia Asuncion – Copa Libertadores

Ponturi fotbal LDU Quito vs Olimpia Asuncion – Copa Libertadores

Ponturi fotbal LDU Quito vs Olimpia Asuncion: miercuri dimineata, 24 iulie 2019, de la ora 03:30, pe “Estadio de Liga Deportiva Universitaria” este meci. LDU Quito primeste replica paraguayenilor de la Olimpia Asuncion, in prima mansa din optimile Copei Libertadores.

Sursa foto: benditofutbol.com

LDU Quito

Echipele din Ecuador pot sta in calea multor echipe mai bine decat Olimpia. De asemenea, LDU Quito este favorita caselor de pariuri pentru acest duel, cu o cota de 1.80 pentru eventual succes. Pe de o parte este total justificata, avand in vedere ca echipa vine dupa un joc bun. La sfarsitul saptamanii trecute a avut meci de campionat, pe care l-a depasit cu bine. 1-0 a fost scorul unui dintre derby-urilor capitalei, cu America de Quito.

De asemenea, pot afirma cu tarie ca LDU Quito este o echipa de teren propriu. S-a calificat in aceasta faza a competitiei dupa ce s-a clasat pe locul al doilea in Grupa D, cu 10 puncte. Acelasi numar de puncte l-au avut si Flamengo, cat si Penarol.  Totusi, de luat in calcul este prestatia pe care a avut-o in fata propriilor suporteri, unde a castigat toate partidele.

Olimpia Asuncion

Paraguayenii de la Olimpia Asuncion o duc bine in campionatul intern, locul unde nu au mai pierdut de cateva luni bune. Si-au imbunatatit bilantul cu o victorie obtinuta in urma cu doar cateva zile, cand a castigat cu 3-1, in deplasare, impotriva lui Nacional. A fost a doua victorie categorica pe care o reuseste in luna iulie din tot atatea meciuri disputate.

In mod surprinzator, dar se pare ca nivelul echipei este unul bun. Atingerea optimilor de finala a venit dupa ce s-a clasat pe primul loc in Grupa C. A avut noua puncte stranse, dar lupta intre ele a fost una stranga, intre ea si ultimul loc au stat trei lungimi. Mai mult decat atat, Olimpia Asuncion a incheiat neinvinsa in meciurile din deplasare.

Este pentru prima oara cand aceste doua echipe se vor infrunta in era fotbalului modern. Totusi, LDU Quito a stiut bine cum sa-si trateze duelurile programate in rolul de gazda. Cu atat mai mult cand formatia ecuadoriana a evoluat acasa, acolo unde a castigat toate partidele din grupa si de o maniera categorica.

Ponturi fotbal LDU Quito vs Olimpia Asuncion: victorie LDU Quito, cota 1.80 la Betano