Ponturi fotbal – Leeds – Brentford – Championship – 06.10.2018

De la 14:30, pe “Elland Road” avem un meci important pentru economia jocului, Leeds – Brentford vor deshide fotbalul de sambata din Championship, in runda a 12-a.

Leeds este una dintre principalele contracandidate la promovare si boost-ul primit cu venirea lui Marcelo Bielsa este evident. “Albii” au reusit si in etapa trecuta sa faca o noua victima in deplasare, castigand cu 1-0 in fata fostei componente a Premier League, Hull City. Datorita acelui rezultat a ramas pe primul loc, desi sunt trei echipe la egalitate de puncte, 22. Golaverajul lui Leeds este net superior acestora, are al doilea atac din divizie, dar apararea face mult. Dupa 11 jocuri, aceasta are in medie doua goluri inscrise in fiecare meci si mai putin de unul luat, clar meciurile de acasa au fost mai bune. In sase dueluri pe “Elland Road”, Leeds are patru victorii si doua rezultate de egalitate, mereu marcand cel putin un gol.

Leeds: Peacock Farrell – Ayling; Cooper; Jansson; Douglas – Philips – Harrison; Saiz; Klich; Alioski – Robets

Brentford vine si ea cu gandul la un rezultat bun, ce e drept nu o recomanda parcursul slab din ultimele patru etape sa faca asta, insa, faptul ca ocupa locul 6, cu 17 puncte, arata clar ca exista calitate de partea acesteia. In etapa trecuta din nou s-a incurcat jucand pe teren propriu si golul luat de McEachran, plus omul in plus avut aproape de o ora nu a fost suficient pentru a castiga, deoarece in ciuda unei reprize secunde in care a avut posesia 77% din timp, nu a iesit cu nimic in relief pe tabela. A ajuns la patru meciuri la rand in care nu a mai castigat in Championship, dar mai mult decat atat, trei dintre ele au fost rezultate de egalitate.

Brentford: Bentley – Dalsgaard; Mepham; Ngoyo; Barbet – Yennaris; McEachran – Benrahma; MacLeod; Watkins – Maupay

Cu probleme in meciurile din deplasare, Brentford este fara victorie dupa cinci asemenea jocuri, iar asta vine sa ne usureze decizia de a opta pe o victorie a echpei gazda. Leeds este formatia care joaca bine pe “Elland Road”, este neinvinsa pana in acest moment si avem toate motivele sa credem ca poate sustine ritmul ridicat arata si in etapa trecuta.