Ponturi fotbal Lens vs Dijon – Ligue 1

Ponturi fotbal Lens vs Dijon: joi seara, 30/05/2019, de la ora 21:45, Dijon si RC Lens se vor infrunta in prima mansa a finalei barajului de promovare/retrogradare in Ligue 1. Partida se disputa pe “Stade Bollaert-Delelis”.

Sursa foto: ouest-france.fr

RC Lens

Ambitiile sunt mari pentru Racing Club Lens, echipa este pe cale sa patrunda din nou in Ligue 1, dupa patru ani de asteptare. A primit biletele pentru baraj datorita locului 5 pe care l-a ocupat in Ligue 2. A avut 63 de puncte, cu 11 mai putine decat Brest, formatie care a terminat pe locul al doilea si care a mers direct in prima liga.

Norocul a jucat si el un rol important, pentru ca in ambele meciuri de baraj, a fost 1-1 in timpul regulamentar. Astfel, de Paris FC a trecut in urma executarii loviturilor de la 11m, iar pe Troyes a eliminat-o in prelungiri. Simon Bokote Banza a inscris atunci in minutul 108.

  • Seif Teka, Mouaad Madri si Aleksandar Radovanovic sunt accidentati, iar Jean-Louis Leca este suspendat.
  • Echipa probabila: Vachoux- Duverne, Tahrat, Fortes – Centonze, Gillet, Ba, Mendy – Bellegarde – Ambrose, Gomis

Dijon

Problemele pentru Dijon au inceput inca din sezonul trecut. Atunci a terminat pe loc neutru, dar a avut una dintre cele mai slabe defensive. Cu mai putine goluri primite decat atunci, nu a mai reusit sa evite dezastrul. S-a clasat pe locul 18, pozitie care a trimis-o la baraj. A fost un loc norocos, pe care l-a obtinut in urma ultimei etape.

Meciul din etapa 38 a inceput cu Dijon pe loc de retrogradare. Totusi, a castigat cu 2-1, acasa, in fata lui Toulouse si cu noroc, a urcat o pozitie. Caen a pierdut cu Bordeaux, avea nevoie sa se intample asa pentru a incheia pe loc de baraj. Spre norocul ei, echipa care vine din Ligue 1, intra direct in finala acestui baraj.

  • Valentin Rosier este accidentat, Romain Amalfitano este suspendat, iar Enzo Loiodice a plecat la U20. Selectionata Frantei de U20 este prezenta la Campionatul Mondial.
  • Echipa probabila: Runarsson – Alphonse, Yambere, Lautoa, Chafik – Abeid, Balmont, Marie – Said, Tavares, Sliti

Avand mult mai mult timp de pregatire al acestui baraj, Dijon trebuie sa fie atenta. In 2019, in meciurile din campionat, a luat cel putin un gol de fiecare data. In acelasi timp, desi este echipa care vine din Ligue 2, Lens a disputat doua meciuri si a luat pulsul unui meci cu aceasta miza.

Cum miza este importanta, ma astept din partea gazdelor sa forteze inscrierea a cel putin un gol. In acelasi timp, daca Lens este capabila sa faca acest lucru, Dijon pare si ea o echipa matura, sa ofere o replica pe masura. In sapte din cele opt intalniri directe din meciuri de campionat, s-au inscris cel putin doua goluri.

Ponturi fotbal Lens vs Dijon: peste 1.5 goluri, cota 1.43 la Unibet