Ponturi fotbal Lens vs Strasbourg – Ligue 1

Ponturi fotbal Lens vs Strasbourg - Ligue 1
Ponturi fotbal Lens vs Strasbourg - Ligue 1 - sursa foto: facebook

Ponturi fotbal Lens vs Strasbourg – Ligue 1

Bollaert Delelis este numele stadionului unde sambata, de la ora 22:00, Lens primeste vizita lui Strasbourg. Confruntarea este programata sa se dispute in runda cu numarul 19, ultima din turul Ligue 1.

Lens

Revenirea pe prima scena a fotbalului francez a fost una puternica. Echipa antrenata de Franck Haise practica un fotbal solid, ceea ce o face sa ocupe locul 8, cu 27 de puncte. Mai mult, reuseste sa inscrie destul de mult pentru o formatie cu statut de proaspat promovata. 28 este numarul golurilor pe care aceasta le-a reusit pana in punctul acesta.

Greu pentru ea se poata apara pe terenul lui Lyon. In avancronica meciului Lyon vs Lens nu i-am dat sanse mari, dar era la un pas sa produca surpriza. A fost condusa cu 3-0, dar Sotoca si Doucoure au redus din handicap, dar fara a putea sa revina. Astfel, ramane cu cel putin un gol inscris in noua din ultimele zece etape.

  • Echipa probabila: Leca; Gradit, Bade, Fortes; Clauss, Doucoure, Fofana, Boura; Kakuta; Sotoca, Ganago

Strasbourg

Dupa rezultate ceva mai slabe in meciurile din finalul anului 2020, Strasbourg a reusit sa obtina una dintre cele mai categorice victorii. Formatia din Alsacia a reusit sa treaca cu 5-0 de Nimes, intr-un meci controlat de la un capat la altul. Pentru ea a fost cea de-a cincea victorie stagionala si a saptea partida in care nu este invinsa.

Cele mai multe rezultate sunt negative. De 11 ori a fost invinsa, iar sase dintre acestea au venit cu Strasbourg in rol de formatie vizitatoare. Din cauza aceasta trage mult si in clasament, acolo unde se afla pe locul 16, cu 17 puncte. Sunt patru lungimi pe care inca le are avans fata de Dijon, echipa care acum se afla pe loc de baraj.

  • Echipa probabila: Kawashima; Caci, Simakan, Djiku, Lala; Aholou, Sissoko, Bellegarde, Thomasson; Ajorque, Diallo

Cu probleme defensive destul de mari, Strasbourg este una dintre echipele mai mult decat accesibile. De altfel, ambele au o medie de peste 3 goluri inscrise in meciurile pe care le-au disputat in aceasta stagiune. Evolutia lor este una promitatore si astept ca jocul de la Lens sa ne aduca cel putin trei modificari ale tabelei.

Ponturi fotbal Lens vs Strasbourg: peste 2.5 goluri, cota 1.97 la Betano