Ponturi fotbal Letonia vs Israel – Preliminarii EURO 2020

Vineri 07.06.2019, de la ora 21:45, va avea loc partida Letonia vs Israel, din cadrul rundei a 3-a a grupelor de calificare pentru EURO 2020.

Letonii au debutat foarte slab in preliminarii

LETONIA

Letonia a evoluat doar in deplasare in aceasta campanie de calificare, insa a facut-o modest. Acestia au fost invinsi in prima runda de catre Macedonia de Nord, cu scorul de 3-1. Nici in Polonia letonii nu au reusit sa impresioneze prea mult. Acestia nu au contat mai deloc in ofensiva, pierzand cu scorul de 2-0. Pe 2 Iunie s-a implinit un an de la ultima victorie a Letoniei. Acestia reuseau in 2.06.2018 sa se impuna cu scorul de 1-0 in fata Estoniei, in Baltic Cup. In Nations League, gazdele de azi nu au obtinut nicio victorie, intr-o grupa cu Andorra, Georgia si Kazakhstan.

Echipa probabila: Steinbors – Dubra, Oss, Maksimenko, Laizans – Rakers, Isajevs, Karasauskas, Ikaunieks – Gutkovskis, Savalnieks

Israel a luat o optiune serioasa pentru calificare

ISRAEL

Israelinii au remizat in prima etapa pe teren propriu cu Slovenia, scor 1-1. Golul echipei a fost marcat de E. Zahavi, in minutul 55 al partidei. In runda secunda, oaspetii au facut instructie pe teren propriu cu Israel. Acestia au castigat cu scorul de 4-2, dupa un hatt-trick al lui Zahavi si un gol al lui Dabbur. Israel se intalnea ultima oara cu adversar de astazi, in 2011, in campania de calificare pentru EURO 2012. Atunci, israelienii se impuneau in ambele mansa, cu acelasi scor de 2-1. Zahavi este liderul marcatorilor din preliminariile EURO 2020, alaturi de R. Sterling, cu 4 reusite.

Echipa probabila: Harush – Ben Harush, Taha, Yeini, Dgani, Dasa – Natcho, Peretz, Kayal – Zahavi, Dabbur

Moralul oaspetilor este unul foarte bun, dupa succesul de rasunet cu Austria. Cu un Zahavi in forma maxima, ce a marcat deja de 4 ori in 2 etape, e greu de crezut ca defensiva Letoniei va face fata. Gazdele cauta prima victorie in 2019, insa nu ma astept sa evolueze atat de bine. In concluzie, voi opta pentru un succes al Israelului, care are o cota de 1.67 la Unibet.

Ponturi fotbal Letonia vs Israel

2 solist, cota 1.67 la Unibet

sursa foto: fifa.com