Ponturi fotbal Letonia vs Slovenia – Calificari EURO 2020

Letonia vs Slovenia. Partida din cadrul rundei a 4-a a calificarilor pentru EURO 2020, se va disputa Luni 10 Iunie, de la ora 21:45.

Letonii nu impresioneaza cu nimic pana acum

LETONIA

Letonia a debutat in campania de calificare pe terenul Madeoniei de Nord. Echipa a avut insa o evolutie modesta si a pierdut cu scorul de 3-1. Runda secunda a adus dupa ea inca un esec al letnoilor. Acestia au fost invinsi pe terenul nationalei lui Lewandowski, Polonia, cu scorul de 2-0. In ultima runda, gazdele nu au rezistat pe teren propriu Israelului si unui Zahavi in forma maxima, pierzand cu scorul de 0-3. Letonia castiga ultima oara pe teren propriu, in preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2018. In Octombrei 2017, acestia o invingeau pe Andorra cu scorul de 4-0.

Echipa probabila: Steinbors – Maksimenko, Oss, Dubra, Savalnieks – Laizans, Tobers – Ikaunieks, Karasaukas, Rakers – Gutkovics

Slovenia iese din calculele calificarii in cazul unei remize sau infrangeri

SLOVENIA

De partea cealalta, cu Oblak in poarta, Slovenia sta bine pe plan defensiv. Echipa nu a incasat mai mult de un gol pe meci, de acum 8 partide. In ofensiva insa e marea problema a slovenilor, acestia neffind omogeni. Oaspetii de astazi au inceput promitator campania, remizand pe terenul Israelului cu scorul de 1-1. Mai apoi, Slovenia a terminat la egalitate in fata propriilor suporteri, 1-1 cu Macedonia de Nord. Etapa precedenta, oaspetii au cedat la limita pe terenul Austriei, scor 1-0, compromitand in mare masura sansele la calificare.

Echipa probabila: Oblak – Stojanovic, Mevlja, Struna, Jokic – Kurtic, Bijol, Zajc – Ilicic, Crnigoj – Sporar

Letonia este cu siguranta resemnata cu gandul ca nu are sanse reale la calificare. De partea cealalta, Slovenia mai poate spera inca, insa nu are alta alternativa decat victoria. Oaspetii ar acumula 5 puncte in acest caz si ar mai avea de disputat inca 6 partide. Ma astept la o partida mai buna a slovenilor, care trebuie sa continue cu defensiva buna si sa fie mai lucizi in careul advers.

Ponturi fotbal Letonia vs Slovenia

2 solist, cota 1.68 la Unibet

sursa foto: uefa.com