Ponturi fotbal – Leverkusen – Hannover – Bundesliga – 20.10.2018

O partida interesanta are loc incepand cu ora 16;30, pe “BayArena” are loc Leverkusen – Hannover, duel programat in etapa cu numarul 8 din Bundesliga.

Leverkusen a avut un inceput de sezon de cosmar, dar dupa trei infrangeri consecutive a dat semne de revenire si acum se afla pe locul 14, cu 7 puncte, avand -5 in dreptul golaverajului. Nu se poate spune ca este o echipa foarte buna, dar conform cifrelor pe care le regasim in dreptul jucatorilor, cat si a valorii lotului, mi se pare normal sa avem pretentii de la ea si sa ne asteptam la un parcurs fara greseala. De exemplu, etapa trecuta a adus un duel relativ usor pentru “aspirine”, acestea au jucat la Freiburg, dar a fost insuficient pentru a se putea impune si astfel, au pierdut puncte importante din cauza acelui 0-0.

Leverkusen: Hradecky – Weiser, Tah, S. Bender, Wendell – Dragovic, Kohr – Brandt, Havertz, Bailey – Volland (c)

Inceput dezamagitor de campionat pentru Hannover, echipa de la care nu sunt asteptari foarte mari, dar nici nu este o echipa care sa se lupte pentru evitarea retrogradarii, cum este nevoita sa o faca pentru moment. Se afla pe locul 16, are 5 puncte si golaverajul este singurul care face departajarea intre ea si ultima clasata. Prima victorie a sezonului a venit in chiar runda anterioara, atunci cand se infruntau doua dintre cele mai slabe echipe, dar se pare ca Stuttgart n-a stiut sa-si gestioneze bine ocaziile avute si astfel, Hanovra s-a impus cu 3-1, fiind al treilea meci la rand in care numarul de goluri este de cel putin trei si ambele reusesc sa inscrie.

Hannover: Esser – Elez, Anton (c), Felipe, Albornoz – Schwegler, Walace – Bebou, Asano – Füllkrug, Wood

Leverkusen a fost mai mereu cu un pas in fata lui Hannover, echipa in fata careia n-a mai pierdut de aproape sase ani, iar in tot acest timp, victoria aspirinelor a fost cel mai des intalnit rezultat. De astfel, din nou vreau sa cred ca Leverkusen pe teren propriu este o forta, chiar daca a pierdut doua din trei jocuri, dar in fata echipelor modeste, asa cum este si adversara ei, a scos rezultate notabile, asa cum ma astept sa o faca si sambata.