Ponturi fotbal – Lille – Caen – Ligue 1 – 27.10.2018

O partida in care gazdele pleaca cu prima sansa are loc pe “Stade Pierre-Mauroy”, acolo unde avem Lille – Caen, infruntare din etapa a 11-a din Ligue 1.

Lille face sezonul cel mai bun din ultimii zece ani, a reusit ca dupa un plan pe care multe echipe din prima liga sa-l urmeze, sa ajunga acum pe locul al doilea in campionat, cu 22 de puncte. Forma de moment este foarte buna, a reusit in etapa trecuta sa-si desfasoare jocul pe care l-a planuit, drept pentru care a invins-o cu 2-1 pe Dijon, intr-un meci avut in deplasare. A fost a treia victorie la rand, iar revenirea pe teren propriu vine intr-un moment execlent. Alaturi de PSG, sunt sigurele care au punctaj maxim dupa jocurile pe care le au acasa. Lille are cinci victorii din tot atatea meciuri si un golaveraj pe masura, a inscris de 14 ori, luand de aproape cinci ori mai putine goluri.

INFO LOT: Rui Fonte este incert, iar Jeremy Pied este accidentat

Lille: Maignan – Celik; Fonte; Soumaoro; Ballo Toure – Xeka; Mendes – Pepe; Araujo; Bamba – Remy

Situata la mijlocul clasamentului, Caen se afla pe locul 12, cu 11 puncte si un deficit de trei goluri in dreptul golaverajului. In etapa trecuta a dominat meciul pe care l-a avut contra ultimei clasate, dar mai mult de 0-0 nu a putut sa scoata. Ramane cu o singura victorie in ultimele cinci etape, dispute in care de cele mai multe ori am avut echilibru. Mai mult, deplasarile nu au fost tocmai punctul forte, de asemenea, a pierdut ultimele doua asemenea dispute, infruntari in care a intalnit echipe ce vizeaza aceleasi locuri precum Lille, Saint Etienne (1-2) si Marseille (0-2).

INFO LOT: Romain Genevois; Jonathan Gradit – accidentati, iar Ismael Diomande este incert.

Caen: Samba – Guilbert; Baysse; Djiku’ Armougom – Fajr; Oniangue – Bammou; Deminguet; Ninga – Crivelli

Lille se afla intr-o situatie buna, joaca acasa, acolo unde are punctaj maxim si intalneste o formatie accesibila. Mai mult, asteptaril mele de la acest meci sunt pentru o victorie a echipei gazda, timp in care sa vedem si cel putin doua goluri venite din partea acestora, cum s-a si intamplat de fiecare data, chiar si atunci cand a intalnit echipe mult mai bine vazute decat Caen.