Ponturi fotbal Limerick vs Longford – Irlanda 2

Vineri 05.07.2019, incepand cu ora 21:45, pe Markets Field se va desfasura partida Limerick vs Longford, din cadrul ligii a 2-a din Irlanda.

  • Limerick e obligata sa castige azi

Limerick

Limerick e ocupanta locului 5 a clasamentului esalonului secund fotbalistic irlandez. Acestia au adunat 29 de puncte pana in acest moment si sunt la 3 puncte distanta de play-off. Echipa se afla intr-un impas insa, fiind fara gol marcat de 3 runde incoace. Acum 2 etape, Limerick a remizat alb in deplasarea de la Wexford. Mai apoi, pentru gazde a urmat o infrangere in fata propriilor suporteri, 0-1 cu Shelbourne. Infrangerea in fata celor de la Shelbourne a fost prima pe aceasta arena pentru Limerick, din Noiembrie 2018 incoace.

  • Oaspetii ataca fotoliul de lider

Longford

Oaspetii se descurca mult mai bine ca adversarii din aceasta seara. Acestia au adunat 36 de puncte in 18 etape si sunt la 4 lungimi in spatele liderului Shelbourne. Echipa traverseaza o perioada destul de buna, daca facem abstractie de sincopa de acum 2 runde, pe terenul celor de la Bray. Echipa a reusit sa rastoarne acea infrangere cu 3-2 in urmatoarea runda, castigand cu 1-0 in fata celor de la Cobh Ramblers. Longford reusea ultima victorie pe acest teren, in Aprilie 2012. Atunci, acestia se impuneau cu 2-1 intr-o partida de campionat.

Limerick – Longford e una din cele mai interesante partide ale acestei runde din Division One. Avem fata in fata doua formatii cu ambitii mari, ce vor sa promoveze. Diferenta dintre ele nu este una insemnata, Longford avand un avantaj de 7 puncte inaintea acestei runde. Limerick nu isi mai permite un pas gresit, pentru ca in cazul in care Cabinteely pierde, risca sa piarda contactul cu locurile de play-off. De partea cealalta, Longford trebuie sa castige pentru a ramane in cursa pentru locul 1 si implicit o promovare directa. Ar trebui sa avem un duel pe cinste, cu ocazii de ambele parti si cu goluri. In acest caz, recomandarea mea este pronosticul “ambele echipe marcheaza”.

Ponturi fotbal Limerick vs Longford

ambele echipe marcheaza, cota 1.93 la Betano

sursa foto: limerick.ie