Ponturi fotbal – Lincoln City – Carlisle – League Two – 23.10.2018

Propunerile etapei a 15-a din League Two vine cu jocul dintre Lincoln City – Carlisle, meci care sta sa inceapa de la ora 21:45.

Favorita principala in acest meci, mi se pare normal sa se intample asa, daca este echipa care se afla pe prima pozitie. Are 32 de puncte, cu patru mai multe decat Exeter, principala ei adversara, dar trebuie sa faca un joc mai bun, dupa ce in etapa trecuta a remizat la 1 cu Cambridge United.

INFO LOT: Sam Habergham este accidentat, Jason Shackell, Michael O’Connor si John Akinde sunt incerti, situatia lor inca nu se stie.

Lincoln City: Vickers – Eardley; Wilson; Wharton; Toffolo – Andrade; Pett; Bostwick; Anderson – McCartan – Rhead

Intentiile celor de la Carlisle sunt cat se poate de clare, vrea victoria de fiecare data, insa, nu poate sa treaca peste problemele cu care apararea se confrunta si in ultimul timp sfarseste prin a lua bataie. Ocupa locul 11, are 19 puncte, putea sa aiba mai multe daca nu se impiedica de Macclesfield, pierzand cu 1-3 in etapa trecuta. A devenit un rezultat normal, are cinci infrangeri din ultimele sase meciuri.

INFO LOT: Jason Kennedy si Danny Grainger sunt lasati acasa, fiind accidentati, iar Jamie Devitt si Tom Parkes fac parte din lot, insa, sunt inca incerti.

Carlisle: Collin – Miller; Gerrard; Gillesphey; Etuhu – Mccarron; Glendon; Jones; Yates – Nedesan; Bennett

In mod normal spuneam ca liderului nu o sa-i fie usor sa castige jocul de maine, dar forma lui Carlisle manface sa dau 100% incredere bookmakerilor si sa astept cel putin doua goluri din partea liderului, menite sa aduca succesul mult asteptat.