Ponturi fotbal Lincoln vs Ararat Armenia – Preliminarii Europa League

Marti 30 Iulie 2019, de la ora 18:45, se va desfasura partida Lincoln vs Ararat Armenia, din cadrul turului 2 preliminar Europa League.

Sanse mici pentru gazde la calificare

Lincoln

Antrenorul gazdelor are o absenta importanta astazi, in persoana lui Perez. Fundasul dreapta al echipei este suspendat, dupa ce a incasat cartonasul rosu in mansa tur. Echipa arata modest la startul acestei sezon, cu 2 infrangeri din 2 posibile. Acestia au evoluat intr-o partida preliminara in Champions League, in fata celor de la Feronikeli. Echipa a pierdut insa cu scorul de 1-0, astfel ca Lincoln a fost nevoita sa isi continue drumul in preliminariile Europa League. Nici aici echipa nu pare sa aiba sanse reale, dupa infrangerea fara drept de apel din Armenia. Gazdele de azi au incasat doua goluri in 45 de minute si au nevoie de o minune pe teren propriu.

Echipa probabila: Soler Ortuno – Britto, Chipolina, Oliver, Chipolina – Gil, Lopes, Molina – Hernandez, Gomez Bernal, Coombes

Armenii si-au asigurat in mare masura locul in turul 3 preliminar

Ararat Armenia

Oaspetii de azi au rezolvat calificarea destul de rapid, in prima repriza din tur. Ararat a deschis scorul in minutul 31, prin A. Kobyalko. Mai apoi, Alphonse a marcat pentru 2-0 in minutul 45+2, stabilind astfel scorul final al partidei. Singurul eveniment important din repriza secunda s-a petrecut in minutul 49, atunci cand Perez a fost direct eliminat. Ararat Armenia a evoluat in preliminariile Champions League la inceputul lunii Iulie. Acestia insa au fost eliminati la limita de catre AIK Stockholm, cu scorul general de 4-3.

Echipa probabila: Cupic – Achenteh, Guzj, Meneses, Pashov – Ambartsumyan, Alphonse – Lima Duarte Lopes, Avetisyan, Narsingh – Kobyalko

Sansele echipei din Gibraltar sunt pur teoretice. Acestia sunt net inferiori armenilor, din toate punctele de vedere. Scorul nu este unul de mari proportii, fapt pentru care cu siguranta Lincoln nu se va avanta in ofensiva. Principalul obiectiv va fi acela de a se inchide ermetic, pentru ca un gol marcat de Ararat ar incheia orice discutie. Recomandarea mea este pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cota de 2.10.

Ponturi fotbal Lincoln vs Ararat Armenia

sub 2.5 goluri, cota 2.10 la Unibet

sursa foto: goal.com