Ponturi fotbal Lituania vs Luxemburg – Preliminarii Euro 2020

Ponturi fotbal Lituania vs Luxemburg

Ponturi fotbal Lituania vs Luxemburg este un eveniment programat in cadrul etapei a 3-a a preliminariilor Euro 2020 si care are loc la Vilnius. Pe “LFF Stadionas”, de la ora 21:45, Lituania intalneste Luxemburg, intr-un meci din cadrul Grupei B.

Balticii au inceput slab calificarile

Sunt nationale care an de an nu pot emite pretentii la calificare, cel putin nu in fata unor nationale mari. Una dintre aceste echipe este si Lituania, o tara cu putine resurse cand vine vorba despre fotbal. In urma cu doua luni si jumatate isi incepea aventura europeana si o fac ea cu o infrangere, 1-2, chiar impotriva Luxemburgului. A mai disputat un meci, amical, incheiat asa cum a inceput, 0-0, in fata selectionatei similare din Azerbaijan.

Lituania este net sub presiune, echipa vine dupa opt jocuri in care a uitat cum este sa castigi. In ultimul an de zile, aceasta are o singura victorie, opt infrangeri si un singur rezultat de egalitate. Interesante este ca in succesul cu Sri Lanka (2-0), a fost singura data, in acest interval de jocuri, in care a dat doua goluri.

Luxemburg vrea sa scape de titulatura de “echipa mica”

Sunt formatii nationale sau de club, care vor sa creasca, sa nu mai fie privite drept echipe mici. Astfel, fotbalul din Luxemburg da semne de revenire, atat la nivel de nationala, cat si la nivel de club. Dovada vie este Dudelange, formatie care a invins-o pe campioana Romaniai, CFR Cluj, in cupele europene. Lucrurile incep sa se miste si la nivel de echipa nationala. Startul campaniei pentru Euro 2020 a fost unul bun.

Desi are 3 puncte dupa doua intalniri, Luxemburg ocupa locul al doilea in grupa. Partea buna este ca in ultimul meci, cu toate ca l-a pierdut, a dat gol Ucrainei (1-2), nationala recunoscuta ca se apara bine. Pe de alta parte, urmeaza un nou meci, la doar cateva zile dupa amicalul cu Madagascar. Meci in care Luxemburg a remizat spectaculos, 3-3, cu doua goluri inscrise in minutele de prelungire.

In tur a fost 2-1, un scor care reflecta forma celor doua echipe. Luxemburg pare sa fie cu un picior in fata Lituaniei si cu toate ca se schimba postura, sansele cred ca sunt la fel. Echilibrul ma astept sa fie cuvantul de ordine, ambele fiind de acelasi nivel. Drept urmare, la finalul infruntarii sa avem un numar mic de goluri, total opus disputei din tur, cand Luxemburg castiga.

Ponturi fotbal Lituania vs Luxemburg: sub 2.5 goluri, cota 1.50 la Betano