Ponturi fotbal Longford vs Galway – Irlanda 2

Longford vs Galway reprezinta o restanta din runda a 4-a a ligii secunde din Irlanda. Duelul va avea loc Luni, 03 Iunie, de la ora 19:00.

Longford se poate apropia la un singur punct de lider

LONGFORD

Gazdele se afla pe podium dupa 14 etape, cu 27 de puncte acumulate. Acestia sunt la 2 puncte de Drogheda si la 4 de Shelbourne, asadar pot face rocada cu cei de la Drogheda in cazul unei victorii. Echipa nu are un moral tocmai bun, dupa ce a pierdut 3 din precedentele 4 etape. Acestia au cedat in fata celor de la Cabinteely, Galway si Shelbourne, runda precedenta. Acum 2 etape, Longford se impunea in fata propriilor suporteri, 3-1 in duelul cu Athlone.

Gazdele au cea mai sigura defensiva a campionatului. Acestia au incasat doar 7 goluri pana acum, acesta fiind principalul lor atuu.

Galway nu impresioneaza cu nimic pana acum

GALWAY

La fel cum mentionam anterior, oaspetii sunt modesti pana acest moment. Cu doar 4 victorii in 14 etape, Galway se regaseste pe pozitia a 8-a a clasamentului, reusind sa acumuleze 13 puncte in 14 partide. Echipa e fara victorie de 4 etape incoace, atunci cand trecea de Longford pe teren propriu, cu scorul de 2-1. Acestia au oferit 2 prestatii modeste in deplasare, pierzand la Bray (scor 2-1) si Drogheda (scor 3-0). Nici etapa trecuta nu a adus o evolutie multumitoare pentru suporteri, Galway remizand alb pe teren propriu cu Cabinteely.

Galway reusea sa o invinga ultima oara in campionat pe Longford, in deplasare, in Iunie 2015.

Partida este mult mai importanta pentru gazde, care au o miza mult mai mare. Acestia tintesc prima pozitie si promovarea in Premier Division, iar aceasta etapa restanta ii poate arunca din nou in lupta. De partea cealalta, pentru Galway par departe locurile de play-off si forma echipei nu ii recomanda. Tinand cont si de faptul ca nu s-au mai impus de 4 ani pe acest teren, nu ma astept ca cei de la Galway sa puna probleme seriose. Defensiva celor de la Longford joaca si ea un rol important in alegerea pronosticului.

Ponturi fotbal Longford vs Galway

Longford castiga, cota 1.65 la Netbet

sursa foto: extratime.ie