Ponturi fotbal Lorient vs Dijon – Ligue 1

Ponturi fotbal Lorient vs Dijon – Ligue 1
Ponturi fotbal Lorient vs Dijon – Ligue 1 - sursa foto: facebook

Ponturi fotbal Lorient vs Dijon – Ligue 1

Duminica este o zi plina de fotbal in campionatul francez. De la ora 16:00, Lorient si Dijon au meci direct, in runda cu numarul 20. Este prima etapa a returului, iar toate meciurile sunt transmise on-line, pe site-ul agentiilor de pariuri de top licentiate in Romania.

Lorient

Inca de la inceputul sezonului a avut probleme mari, timp de cateva runde a fost pe ultimul loc.  Nici acum nu este departe, ci ocupa penultima pozitie, cu 12 puncte, la egalitate cu Nimes, actuala lanterna rosie a Ligue 1. A sperat sa poata obtina un rezultat pozitiv si in runda anterioara, menit sa ii ofere speranta unei clasari mai bune. Nu a fost asa, iar dupa 1-2 cu Bordeaux a ajuns la 13 infrangeri suferite din 19 meciuri jucate, iar noi am bifat un nou pronostic castigator oferit. (avancronica meciului Bordeaux vs Lorient o gasesti aici).

Nu o ajuta foarte mult nici statutul de echipa gazda. E drept, are doua victorii in aceasta postura, dar a suferit de trei ori mai multe infrangeri, ceea ce trebuie sa o puna serios pe ganduri. Mai mult decat atat, a incasat cel putin un gol in toate aceste confruntari de pe Stade du Moustoir.

Echipa probabila: – urmeaza –

Dijon

“Defensiva a fost solida, organizarea a fost la inaltime. Sper ca golurile sa vina in meciurile urmatoare”, a spus antrenorul David Linares, conform dfco.fr.

A reusit sa o tina in frau pe Marseille, iar dupa 0-0 in runda anterioara a ajuns la trei etape consecutive fara esec. Doua dintre acestea s-au disputat in 2021 si ambele s-au incheiat identic, 0-0, doar numele adversarului fiind altul. Are mevoie de continuitate deoarece nu se afla intr-o pozitie deloc confortabila si numele adversarului intalnit ii permite sa spere la un nou rezultat pozitiv.

Dijon ocupa locul 18, cu 14 puncte. Are doua lungimi avans fata de ultimele doua clasate, dar si trei de recuperat fata de prima echipa clasata pe locurile neutre. O alta problema care necesita rezolvare este cea a compartimentului ofensiv. A punctat de 12 ori, ceea ceo face echipa cu cele mai putine goluri inscrise. E drept, aceeasi Dijon se apara decent pentru locul pe care se afla. Are a treia cea mai buna defensiva dintre toate echipele aflate in jumatatea inferioara.

Echipa probabila: – urmeaza –

Din dorinta lor de a obtine puncte cred ca vor face tot ce pot sa nu primeasca gol. Dijon stie sa faca asta mai bine si ma astept sa aiba un avantaj pe care sa-l fructifice. Daca se intampla asta, atunci isi permite sa spere la cel putin un punct  si ar ajunge la sase deplasari consecutive fara esec. Are doua vitorii si trei remize in ultimele cinci deplasari din Ligue 1.

Ponturi fotbal Lorient vs Dijon: X2, cota 1.57 la Unibet