Ponturi fotbal Luzern vs Zurich – Elvetia Super League

Ponturi fotbal Luzern vs Zurich

Ponturi fotbal Luzern vs Zurich este un meci din campionatul elvetian, ce conteaza pentru etapa a doua, urmand sa se joace astazi, de la ora 17:00, pe “Swissporarena”.

◘ Luzern

Este cotata cu prima sansa in aceasta confruntare, judecand dupa cotele oferite de bookmakeri. Principalul avantaj al acesteia este terenul propriu, unde suporterii vor juca si ei un rol important.

In ultima editie de campionat, gazdele acestei partide au impresionat. Au terminat pe locul al cincilea, la egalitate cu locul al treilea, care ducea direct in grupele Europa League. Si-au inceput astfel aventura in competitie din turul al doilea preliminar, unde au intalnit Klaksvik, pe care au invins-o cu 1-0 in prima mansa, pe teren propriu.

In prima etapa de campionat, au facut deplasarea pe terenul celor de la St. Gallen. Acolo au reusit o victorie importanta, impunandu-se cu 0-2, avand astfel un moral bun inainte de acest duel.

◘ Zurich

Este una dintre cele mai importante echipe din Elvetia, ce a regresat insa in ultimii ani. Aceasta nu se mai lupta pentru locurile europene, daca ne luam dupa evolutiile din sezonul precedent.

A terminat pe treapta a saptea a clasamentului, e drept, la doar doua puncte de locul al cincilea. A pierdut patru puncte extrem de importante in ultimele doua etape, care i-ar fi putut aduce calificarea in Europa League, unde in sezonul precedent a jucat in saisprezecimi.

Debutul in noua editie de campionat a fost unul de cosmar. A primit vizita celor de la Lugano, intr-o partida in care a pierdut intr-o maniera clara, cu 0-4.

Pronostic

Luzern este favorita, jucand si pe teren propriu, asa ca ne asteptam sa marcheze. E drept, Zurich a aratat rau in prima etapa, insa are resursele necesare sa inscrie, iar noi ne asteptam sa o faca. Asadar, in urma celor mentionate, alegem un pariu pe goluri, bazandu-ne pe faptul ca se va marca la ambele porti.

• Ponturi fotbal Luzern vs Zurich: ambele marcheaza -> cota 1.62

sursa foto: skysports.com