Ponturi fotbal Lyngby vs Vendsyssel – Danemarca Superliga (Retrogradare / Promvoare)

Lyngby vs Vendsyssel e un duel pentru promovarea in prima liga daneza. Mansa tur va avea loc Joi 30.05.2019, incepand cu ora 17:00.

Lyngby e reprezentanta ligii secunde in acest baraj.

Lyngby

Gazdele au incheiat pe pozitia a 3-a a clasamentului in 1st Division, astfel ca si-au castigat dreptul la baraj. Acestia au reusit o clasare pe podium, gratie evolutiilor bune din ultimele 3 etape. Lyngby a reusit sa obtina maximum din aceste dueluri, in ultima runda invingand-o pe Helsingor in deplasare, cu scorul de 2-1. Lyngby reprezinta o echipa buna pe teren propriu. Acestia au pierdut un singur duel in fata propriilor suporteri, in 2019. E vorba de o partida de campionat cu Viborg din Martie, incheiata cu scorul de 1-4.

Sperantele echipei astazi sunt puse in danezul J. Kjaer, care a reusit sa puncteze de 10 ori in sezonul competitional.

Vendsyssel a avut parte de un sezon modest

Vendsyssel

Oaspetii s-au clasat pe pozitia a 3-a in Grupa 2 a play-out-ului primei ligi, cu 29 de puncte acumulate in 32 de etape. Cu doar 6 victorii adunate, e de inteles cum Vendsyssel a ajuns sa se lupte pentru locul sau in Superliga. Oaspetii nu mai stiu cum arata victoria din 13 Aprilie, atunci cand o invingeau pe Aalborg cu scorul de 1-0. De la acel succes, Vendsyssel a remizat cu Aalborg, Randers si Horsens si a cedat in fata celor de la Hobro si Horsesns.

A. Andersen este singura absenta importanta din lotul oaspetilor, acesta fiind accidentat.

Desi provine dintr-un esalon superior, Vendsyssel nu e deloc favorita in opinia mea. Intalneste o echipa cu evolutii solide, mai ales in aceasta primavara. Lyngby a incheiat sezonul intr-o nota pozitiva, iar moralul jucatorilor e ridicat. De altfel, acestia sunt greu de invinsi pe teren propriu si ma astept sa profite de aceasta sansa, pentru a lua un avantaj in tur. In concluzie, mizez pe minim un egal scos de cei de la Lyngby.

Ponturi fotbal Lyngby vs Vendsyssel

1X, cota 1.44 la Unibet

sursa foto: bbc.co.uk