Ponturi fotbal Macara vs Royal Pari – Copa Sudamericana

Ponturi fotbal Macara vs Royal Pari

Ponturi fotbal Macara vs Royal Pari: joi se joaca returul saisprezecimilor Copa Sudamericana, iar de la ora 03:30, pe “Estadio Bellavista”, are loc Macara vs Royal Pari. In prima partida a fost 1-0 pentru Royal Pari.

Macara

Ecuador este reprezentata si de Macar in Copa Sudamericana. Este o formatie care trebuie sa recupereze handicapul de un gol, pe care l-a inregistrat in tur, cand a cedat cu 0-1. Echipa a prins curaj, recent a reusit o noua victorie in meciurile din campionat. In runda a 15-a din Liga Pro, a reusit sa treaca cu 2-1 de El Nacional si sa urce pe locul al treilea, la o lungime in spatele liderului.

Macara este si una dintre echipele care inca nu au cunoscut esecul jucand acasa, in 2019. In opt meciuri disputate, a reusit sa obtina cinci victorii si trei rezultate de egalitate. In sapte dintre aceste jocuri a si dat cel putin un gol. In primul tur a avut o misiune relativ usoara, s-a impus cu 5-1 (2-1, 3-0) in fata unei alte echipe din Bolivia, Guabira.

Royal Pari

Royal pari are parte de un sezon destul de slab in Bolivia. A incheiat Apertura pe locul 11, cu 25 de puncte, la trei lungimi de ocupanta ultimului loc. La finalul saptamanii trecute a avut loc ultimul meci din partea aceasta de campionat. Nu a iesit tocmai bine pentru ea, dat fiind faptul ca a pierdut cu 1-3 in deplasare, cu Real Potosi.

De altfel, Royal Pari nu este o echipa care sa joace tocmai bine in deplasare. Lucrul acesta o spun rezultatele, ea are opt infrangeri in ultimele zece asemenea intalniri. Una dintre ele a venit in primul tur al Copei Sudamericana, cand a fost egal dupa cele doua manse. Royal Pari s-a calificata datorita loviturilor de departajare.

Macara pe teren propriu poate rasturna ceea ce s-a intamplat in tur. Royal Pari este o formatie care a fost mereu prada propriilor greseli facute in meciurile din deplasare. Astfel, este de asteptat ca echipa gazda sa obtina o victorie, poate una suficient de convingatoare pentru a merge mai departe.

Ponturi fotbal Macara vs Royal Pari: gol in ambele reprize, cota 1.60 la Betano