Ponturi fotbal – Maccabi Tel Aviv – Maccabi Netanya – Israel Liga Ha’al – 09.01.2018

Ponturi fotbal – Maccabi Tel Aviv – Maccabi Netanya – Israel Liga

Ponturi fotbal – Maccabi Tel Aviv – Maccabi Netanya – Israel Liga Ha’al – 09.01.2018

In aceasta seara, de la ora 21.00 pe stadionul Winner (Netanya) avem o confruntare interesanta din Israel Liga Ha’al dintre Maccabi Tel Aviv si Maccabi Netanya.

Informatii Maccabi Tel Aviv:

  • Gazdele sunt practic tot oaspeti azi meciul se joaca pe stadionul Netanyei deoarece cel din Tel Aviv este in reconstructie.In tur tot aici a fost 3-2 pentru Tel Aviv.
  • In ultimele 10 etape o singura infringere la Beer Sheva 1-2, in plus o serie de 8 runde fara esec, 5 victorii si 3 egaluri. – a marcat minim un gol in 9 din ultimele 10 runde, 0-0 doar in deplasare la Petakh Tikva.
  • Echipa din Tel Aviv a marcat mai multe goluri in deplasare 14 decit acasa 12 avind unul din primele 3 atacuri, dar si o defensiva ”lejera” cu 17 goluri primite in 16 partide.

Case de pariuri online – bonusuri

Informatii Maccabi Netanya:

  • Forma foarte buna si pentru oaspeti in ultimele 9 runde, doar o singura infringere, acasa 1-2 cu Yehuda, 4 victorii si 4 egaluri. –
  • Ofensiva foarte buna si in deplasare 12 goluri reusite in 7 meciuri, o singura infringere,3 egaluri si 3 victorii.De asemenea acasa 18 goluri in 9 jocuri, o medie de 2 goluri, asta tinind cont de faptul ca meciul se joaca pe propriul stadion.
  • O confruntare interesanta si la nivelul marcatorilor, Netanya cu topscorerul campionatului Sabia Diia 14 goluri contra ”troicii” ofensive a Tel Avivului formata din islandezul Vidar Orn Kjartanson, englezul Nick Blackman, ambii cu cite 6 goluri, si autohtonul Omer Atzili cu 5 reusite.

Concluzie:

  • Ma astept la un meci in care ambele formatii sa marcheze si probabil in final sa obtina ”gazdele” victoria fiind mai motivate, un succes insemnind locul 2 la un punct de liderul Beitar Ierusalim.

Recomandari:

  • Pentru un pariu safe +1,25 HA pe Netanya, la 1,52, sau chiar +1 HA, cota 1,71. Pentru un pariu mai curajos ambele marcheaza la 1,90, si ma voi risca pe ultima varianta tinind cont de evolutiile celor doua in plan ofensiv.

Analiza scrisa de Gabriel Donadoni

sursa foto: worldfootball.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here