Ponturi fotbal Macedonia de Nord vs Austria – Calificari Euro 2020

Ponturi fotbal Macedonia de Nord vs Austria

Ponturi fotbal Macedonia de Nord vs Austria: luni, 10 iunie, de la ora 21:45, la Skopje, pe “National Arena Toshe Proeski”, Macedonia de Nord o intalneste pe Austria. Meciul face parte din etapa a 4-a din calificarile pentru Euro 2020.

Macedonia de Nord

Dupa doua meciuri foarte bune facute de Macedonia de Nord, aceasta a picat examenul de maturitate. In urma cu putine zile, tot pe teren propriu, a intalnit Polonia. A fost 0-1, iar reprezentativa antrenata de Igor Angelovski a cazut pe locul al treilea in Grupa G, cu 4 puncte. Mai mult decat atat, a aratat din nou slabiciuni in defensiva, luand cel putin un gol in fiecare confruntare.

Pe de alta parte, a luat gol, in etapa trecuta a preliminariilor, la singurul sut primit de Stole Dimitrievski, pe poarta. A fost prima infrangere dupa o perioada de doi ani. Inaintea meciului cu Polonia, Macedonia de Nord era neinvinsa de doi ani. Atunci ceda in fata Spaniei (1-2), dupa un joc in preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2018.

Austria

Inspiratia lui Franco Foda a adus victoria si primele puncte pentru Austria in aceasta campanie. Ocupa locul 4 in Grupa G, cu 3 puncte si -2 in dreptul golaverajului. A fost 1-0 in fata Sloveniei, Guido Burgstaller, atacantul lui Schalke, a inscris unicul gol al meciului. S-a intamplat lucrul acesta la doar cateva minute dupa ce a fost introdus pe teren.

Au fost primele puncte pe care le-a luat Austria in grupa, asta dupa ce a fost invinsa in primele doua infruntari. Departe de forma buna care o aducea la Euro 2016, a jucat slab cu Polonia si Israel, nationale in fata carora a cedat. A fost 0-1 in disputa cu Lewandowski&Co. si 2-4 in Israel.

Desi favorita la agentiile de pariuri, Austria trebuie sa fie foarte atenta pe faza defensiva, in special in meciurile din deplasare. Acolo a pierdut in trei din ultimele patru meciuri oficiale, in fata unor natioanale precum Israel, Danemarca si Bosnia. Pe de alta parte, Macedonia de Nord stie bine sa se inchida cand joaca acasa. Este locul unde are o singura infrangere in ultimii doi ani de infruntari. Una peste alta, ne asteptam la un duel cu putine goluri, echilibrul si dorinta lor de a lua puncte sa isi spuna cuvantul.

Ponturi fotbal Macedonia de Nord vs Austria: sub 2.5 goluri, cota 1.55 la Unibet