Ponturi fotbal Macedonia de Nord vs Polonia – Preliminarii Euro 2020

Ponturi fotbal Macedonia de Nord vs Polonia - Preliminarii Euro 2020

Ponturi fotbal Macedonia de Nord vs Polonia: vineri se reiau calificarile pentru Euro 2020, iar de la ora 21:45, Macedonia de Nord intalneste Polonia. Este un meci care se va disputa la Skopje, pe “National Arena Tosche Proeski” si face parte din Grupa G.

Macedonia de Nord

Start favorabil pentru Macedonia de Nord, echipa care se afla pe locul al treilea in Grupa G. Are patru puncte, la egalitate cu Israel si cu doua lungimi mai putine decat Polonia. 2019 a inceput ca din tun pentru aceasta, reusind o victorie clara, 3-1, acasa, in fata Lituaniei. A urmat o noua remiza, dar de data aceasta in deplasare, contra Sloveniei.

Este un moment in care nationala Macedoniei de Nord cunoaste o crestere importanta. La sfarsitul anului trecut a reusit sa avanseze in Grupa C din cadrul Uefa Nations League. Acest privilegiu a venit datorita locului 1 ocupat in Grupa 4, luand fata unor nationale precum Armenia, Gibraltar si Liechtenstein.

Lewa&Co. vin hotarati sa castige

Polonia inca se bucura de generatia pe care o are, drept urmare, tinteste o noua calificare la turneul final. Se pare ca ramane favorita in aceasta Grupa G, unde s-a instalat deja in fruntea clasamentului. Aceasta s-a impus in primele doua intalniri, de fiecare data fara sa primeasca gol. Au fost doua meciuri castigate relativ lejer, cu toate ca scorul nu a fost unul suficient de convingator.

In luna martie, Polonia le-a infruntat pe Austria si Letonia, echipe in fata carora si-a aratat superioritatea. Drept urmare, rezultatele pozitive nu au intarziat sa apara si aceasta a dispus cu 1-0, respectiv 2-0, . este singura echipa din aceasta grupa care are maximum de puncte dupa primele doua intalniri.

Polonia s-a aparat bine in primele doua intalniri pe care le-a avut, dar a si jucat contra unor nationale limitate. Nu spun ca Macedonia de Nord este o forta a Europei, insa, a parut dispusa sa joace ofensiv indiferent contra cui evolueaza. Drept urmare, astept sa fie la fel de motivata, cu atat mai mult cand joaca pe teren propriu.

Ponturi fotbal Macedonia de Nord vs Polonia: peste 1.5 goluri, cota 1.43 la Unibet