Ponturi fotbal Madagascar vs Nigeria – Cupa Africii pe Natiuni

Ponturi fotbal Madagascar vs Nigeria

Ponturi fotbal Madagascar vs Nigeria este un meci din cadrul Cupei Africii, programat sa se dispute in aceasta seara, de la ora 19:00, pe “Alexandria Stadium”.

◘ Madagascar

Este una dintre cele mai slabe echipe angrenate la aceasta editie de Cupa Africii. Desi este la debutul sau la turneu, nu se descurca deloc rau pana acum. A inceput cu o remiza, terminand la egalitate cu Guinea, nationala mai puternica, fara indoiala. A urmat apoi un succes in disputa cu Burundi, castigand cu 1-0. A pus astfel capat unei serii de sase partide consecutive fara victorie, luand de asemenea si o optiune importanta la accederea in faza optimilor, avand nevoie de un singur punct pentru a-si putea asigura realizarea acestei performante.

ECHIPA PROBABILA: Adrien – Mombris, Fontaine, Razakanantenaina, Metanire – Andriamahitsinoro – Amada, Andrianantenaina, Ilaimaharitra, Nomenjanahary – Andriatsima

◘ Nigeria

Este o nationala mult mai buna, dispunand de un lot mai puternic, dar si mai experimentat. Campioana de trei ori la Cupa Africii, nationala nigeriana a revenit la turneu dupa o pauza de sase ani. Aceasta se poate lauda cu faptul ca a luat parte si la mondialul din 2018, unde a fost la un pas de optimi. La aceasta editie de Cupa Africii, nationala lui Gernot Rohr a inceput cu doua victorii, invingand Burundi si Guinea, de fiecare data cu 1-0. Asadar, si-a asigurat accederea in optimi, avand un singur obiectiv in acest moment, si anume castigarea grupei. Pentru a realiza aceasta performanta nu are nevoie decat de un singur punct in aceasta disputa.

ECHIPA PROBABILA: Akpeyi – Aina, Omeruo, Troost-Ekong, Awaziem – Etebo, Ndidi – Musa, Iwobi, Simon – Onuachu

Ambele formatii se multumesc cu un punct in aceasta disputa. Nigeria si-ar asigura castigarea grupei, in timp ce Madagascar ar face pasul catre optimile turneului. Asadar, anticipam un meci echilibrat, in care cele doua nu vor risca prea mult, de aceea mizam pe faptul ca nu se vor inscrie multe goluri.

• Ponturi fotbal Madagascar vs Nigeria: sub 2,5 goluri -> cota 1.42

sursa foto: skysports.com