Ponturi fotbal Madagascar vs Tunisia – Cupa Africii pe Natiuni

Ponturi fotbal Madagascar vs Tunisia – Cupa Africii pe Natiuni

Ponturi fotbal Madagascar vs Tunisia: joi, 11 iulie, de la ora 22:00, la Cairo, pe “Al Salam Stadium”, Madagascar intalneste Tunisia, in sferturile Cupei Africii pe Natiuni.

Sursa foto: beinsports

Madagascar

Calificata in premiera pe tabloul final al Cupei Africii pe Natiuni, Madagascar se descurca foarte bine. A reusit sa ajunga pana in acest punct, unde, sansele ii scad drastic. Deja intalneste crema echipelor nationala din Africa si s-ar putea sa o coste. Pe de alta parte, ea si in Grupa B a jucat cu Nigeria, formatie pe care a reusit sa o inivinga. S-a calificat din postura de castigatoare de grupa.

In faza optimilor de finala a avut si foarte mare noroc. A trecut de Republica Democrata Congo in urma loviturilor de la 11 m. Totodata, este o echipa care a inscris cel putin un gol in fiecare meci pe care l-a disputat la Cupa Africii 2019.

  • Echipa probabila: Adrien – Metanire, Razakanantenaina, Fontaine, Mombris – Ilamaiharitra, Andriannatenaina, Amada – Nomenjanahary, Andriatsima, Andriamahitsinoro

Tunisia

Spuneam la inceputul turneului ca Tunisia are unul dintre cele mai bune atacuri, dar ca nu e ajutata de linia mediana. Imi mentin aceasta parere si cred ca s-a vazut asta cel mai bine si in faza grupelor. S-a calificat in fazele eliminatorii dupa ce s-a clasat pe locul al doilea in Grupa E, cu trei puncte. Toate aceste puncte au venit in urma unor rezultate de egalitate, cu echipele Malo, Angola si Mauritania.

Tot la egalitate s-a terminat si meciul din optimi, dintre Ghana si Tunisia. Dupa 120 de minute am avut 1-1, cu tunisienii care au luat gol in minutul 90+2. Totusi, s-a facut dreptate in urma executarii loviturilor de penalitate, acestia treand de Ghana.

  • Echipa probabila: Hassen – Kechrida, Bronn, Meriah, Haddadi – Sassi, Skhiri, Chaalali – Khazri, Khenissi, Msakni

Vorbim, totusi, despre doua nationale diferite, care aveam asteptari pe masura. Daca pentru Madagascar este cu adevarat o surpriza ca se afla aici, Tunisia asta avea drept obiectiv. In conditiile astea, cred ca diferenta pe faza de atac o sa fie facuta tocmai de oamenii cheie din ofensiva tunisiana. Khazri, Msakni, sunt doi jucatori carora le trebuie un sfert de ocazie pentru a inscrie.

Ponturi fotbal Madagascar vs Tunisia: oaspetii castiga oricare dintre reprize, cota 1.50 la Betano