Ponturi fotbal Malmo vs Orebro – Allsvenskan

Ponturi fotbal Bnei Yehuda vs Malmo

Ponturi fotbal Malmo vs Orebro este un duel cu o favorita certa, si anume echipa gazda, care are nevoie de cele trei puncte pentru a-si consolida pozitia in clasament. Meciul are fluierul de start programat la ora 20:00 si se va juca pe “Swedbank Stadion”.

◘ Malmo

Este una dintre cele mai puternice echipe din campionatul Suediei, cu mari pretentii la titlu in fiecare sezon. In aceasta stagiune are un parcurs foarte bun, fiind prima in clasament, de altfel si favorita la titlu. In cele 14 etape a strans 31 de puncte, venite in urma a noua victorii si patru remize. Dispune de cel mai bun atac din campionat, cu 25 de reusite, avand si cea mai buna defensiva, primind doar noua goluri. In ultima etapa a terminat la egalitate cu rivala AIK, intr-o partida fara goluri. A ajuns astfel la o serie de 14 partide consecutive fara esec, zece dintre ele incheindu-se cu victorie.

◘ Orebro

Nu se poate compara cu adversara sa, dispunand de un lot mai slab, fapt pentru care bookmakerii o dau ca outsidera certa, fiind de asemenea dezavantajata si de faptul ca joaca in deplasare. In momentul de fata se gaseste pe locul al 11-lea al clasamentului, la trei puncte de zona retrogradarii. Pana acum, in cele 13 etape, a strans 14 puncte, izbutind patru victorii si doua remize. Dispune de un golaveraj slab, marcand 15 goluri, primind insa nu mai putin de 21. In ultima etapa a primit vizita celor de la Helsingborg, in fata carora a pierdut cu 0-1, avand astfel un moral slab inaintea acestui duel.

Malmo este o formatie net superioara, din toate punctele de vedere, asa ca avem mari asteptari de la ea. Mizam pe faptul ca se va impune intr-o maniera certa si va marca cel putin de doua ori.

• Ponturi fotbal Malmo vs Orebro: 1 & peste 1,5 goluri -> cota 1.44

sursa foto: eurosport.co.uk