Ponturi fotbal Malmo vs Sirius – Allsvenskan

Ponturi fotbal Bnei Yehuda vs Malmo

Ponturi fotbal Malmo vs Sirius este o partida cu o favorita clara, si anume echipa gazda, care cauta toate cele trei puncte, necesare pentru a ramane pe primul loc al clasamentului. Duelul are fluierul de start programat la ora 16:00, urmand sa se desfasoare pe “Swedbank Stadion”.

◘ Malmo

Este una dintre fortele fotbalului suedez, care in fiecare sezon tinteste sa obtina clasarea pe primul loc si implicit calificarea in competitiile europene. In aceasta confruntare este favorita certa, asa cum era si normal, mai ales ca joaca acasa.

In aceasta editie de campionat domina, fiind prima in clasament, avand mari sanse la titlu. De-a lungul celor 16 etape a strans 35 de puncte, izbutind zece victorii si cinci remize, pierzand doar o data. In toate aceste confruntari a marcat de 28 de ori, primind doar 11 goluri, avand cel mai bun golaveraj din campionat.

In ultima etapa a remizat cu Djurgarden in deplasare, intr-o partida incheiata 1-1. A urmat apoi un succes cu 0-4 pe terenul celor de la Ballymena, castigand cu 11-0 la general. A ajuns astfel la 16 partide consecutive fara esec, 12 dintre acesta fiind victorii.

◘ Sirius

Este o echipa mica, ce nu se poate compara cu adversara sa, avand pretentii mici in campionat, jucand de fiecare data pentru supravietuire, cautand mentinerea in primul esalon.

In momentul de fata se gaseste pe treapta a zecea a clasamentului, la sase puncte de zona “rosie”. Pana acum, in decurs de 15 etape, a strans 17 puncte, venite in urma a cinci victorii si doua remize. Dispune de un golaveraj negativ, pana acum inscriind de 18 ori, primind cu cinci goluri mai multe.

In etapa precedenta a facut deplasarea pe terenul celor de la Helsingborg, de unde s-a intors invinsa. A pierdut cu 1-0, ajungand astfel la al optulea esec in actuala stagiune si la al treilea in deplasare.

Pronostic

Malmo este peste adversara sa din toate punctele de vedere, avand valoarea si experienta de partea sa, dar si avantajul propriului teren, unde rar clacheaza, profitand deseori si de sprijinul fanilor. Noi ne asteptam sa obtina victoria fara emotii si sa marcheze si de minim doua ori.

• Ponturi fotbal Malmo vs Sirius: 1 si peste 1,5 goluri -> cota 1.50

sursa foto: skysports.com