Ponturi fotbal Manly United vs Marconi – NPL NSW

Ponturi fotbal Manly United vs Marconi

Ponturi fotbal Manly United vs Marconi: duminica, de la ora 08:00, in runda a 15-a din NPL NSW, are loc Manly United vs Marconi, joc intre doua aspirante la locurile de play-off.

Sursa foto: manlyunitedfc.com.au

Manly United

Usor in scadere, Manly United a inceput sa aiba parte de tot ma multe greseli in joc. A pierdut doua din ultimele trei etape, dar a facut-o luand cel putin doua goluri. in runda anterioara, pe terenul celor de la Druitt Town, a cedat cu 1-2, asta in conditiile in care a deschis scorul. Totusi, ramane in preajma locurilor care duc in play-off.

Ocupa pozitia a sasea, cu 20 de puncte, trei mai putine decat Rockdale, echipa care se afla pe locul 5 si atinge obiectivul. Faptul ca revine acasa pare sa fie un plus, Marconi este echipa cu al doilea cel mai bun parcurs in aceasta postura. Totusi, este si echipa care a disputat cele mai multe meciuri. Are noua jocuri acasa, spre deosebire de restul adversarelor.

Marconi

Colega de clasament cu adversara din meciul de duminica, Marconi este echipa care garanteaza spectacolul. Este formatia in ale caror meciuri s-au dat cele mai multe goluri. Nici nu avea cum sa fie altfel cand are al doilea cel mai bun atac din NPL NSW, cu 32 de goluri. are si una dintre cele mai fragile defensive, cu 25 de goluri incasate.

Pe de alta parte, este cu moralul cat se pote de ridicat. Marconi in ultimele doua runde a fost net superioara adversarelor, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. A castigat la scor, 5-2, cu Rockdale si Sydney U21. Mitchell Mallia este omul care a dat cinci goluri in aceste doua etape, fiind implicat si ca pasator decisiv.

Ligile regionale din Australia sunt mereu spectaculoase. acum, cand este angrenata si echipa cu cea mai mare medie de goluri inscrise intr-un meci, e normal sa alegem un pariu pe masura. Nu este singurul argument pe care il am, ele si in tur au evoluat spectaculos, Manly United castigand cu 2-1. A fost a patra partida directa in care ambele marcheaza si exista o castigatoare.

Ponturi fotbal Manly United vs Marconi: peste 2.5 goluri, cota 1.46 la Unibet