Ponturi fotbal Marconi vs Druitt Town Rangers – NPL NSW

Ponturi fotbal Marconi vs Druitt Town Rangers - NPL NSW

Ponturi fotbal Marconi vs Druitt Town Rangers: sambata, 20 iulie 2019, de la ora 12:00, Marconi primeste replica formatiei Druitt Town Rangers. Este un duel pe care NPL NSW il programeaza in runda cu numarul 19.

Sursa foto: manlyunitedfc

Marconi

Inca nu se preda, Marconi se afla la trei lungimi in spatele ultimului loc care asigura prezenta in play-off. Ea ocupa locul 6, cu 23 de puncte, cu trei mai putine in comparatie cu Sydney Olympic. Moralul este unul bun, a reusit in etapa anterioara sa obtina un succes la scor. Desi a fost pusa in postura de echipa vizitatoare, aceasta s-a autodepasit si s-a impus cu 3-0 in fata celor de la Sutherland.

Pe de alta parte, sa nu fie doar un foc de paie, avand in vedere ca era succesul care punea capat celor trei etape mai slabe. Avantajul de a juca acasa a fost destul de bine gestionat de catre ea, care este o echipa modesta. Din noua dueluri, a reusit sa-si treaca in cont patru victorii, iar alte cinci dueluri au fost infrangeri. Este una dintre cele trei echipe care, jucand pe teren propriu nu au incheiat la egalitate vreun meci.

Druitt Town Rangers

Cu sanse inca reale de a prinde play-off-ul, Druitt Town Rangers este la cinci puncte in spatele acestui obiectiv. Ea se afla pe locul 10, cu 21 de puncte, avand -8 in dreptul golaverajului. Calitatea jocului este indoielnica, se poate vedea asta si prin prisma rezultatelor inregistrate in ultimele doua dueluri. Au fost meciuri in care a luat un singur punct.

Cu doua runde in urma a dat un gol, dar n-a putut tine pasul cu liderul la zi. Meciul jucat atunci, cu Wollongong Wolves s-a incheiat cu 1-4. Ulterior, nu a reusit sa treaca peste acest lucru si in urma cu doua saptamani a terminat la egalitate, cu Sydney United. A fost un duel in care tabela a aratat 0-0, tot pe terenul propriu jucand si atunci.

Un singur meci direct s-a disputat intre cele doua echipe si atunci a fost un regal fotbalistic. 3-3 a aratat tabela disputei dintre cele doua, un eveniment care s-a disputat spre final de luna martie. Totusi, asa cum arata cifrele in momentul de fata, cred ca sunt sanse destul de mari sa vedem goluri. Pariul pe care vi-l recomand este cel in care ambele marcheaza. Sunt doua echipe cu probleme defensive.

Ponturi fotbal Marconi vs Druitt Town Rangers: ambele marcheaza, cota 1.42 la Betano