Ponturi fotbal Mariupol vs Zorya – Ucraina Play Off

Stadionul Ilicivec va gazdui Joi 30.05.2019, de la ora 17:00, partida Mariupol vs Zorya. Duelul conteaza pentru ultima runda a play-off-ului.

Mariupol mai poate spera inca la pozitia a 4-a a clasamentului.

Mariupol

Gazdele se claseaza pe pozitia a 5-a a clasamentului, cu o etapa inainte de final. Acestia insa o pot devansa pe adversara de astazi, in cazul unei victorii. Cele doua formatii ar termina la egalitate de puncte, insa Mariupol ar avea avantajul partidelor directe. Echipa incepe acest duel intr-o forma foarte slaba, cu un singur punct acumulat in precedentele 3 etape, dupa un 1-1 cu Oleksandriya. Etapa precedenta, Mariupol a fost invinsa fara drept de apel de Sahtior Donetk, 4-0 in deplasare. Gazdele au cea mai slaba defensiva din play-off, cu 46 de goluri incasate in 31 de etape.

Oaspetii au nevoie de un singur punct in aceasta deplasare.

Zorya

Zorya reprezinta o echipa in continua ascensiune. Acestia au prezente in preliminariile europene din ce in ce mai mult, in ultimii ani. Oaspetii pot ocupa pozitia a 4-a a clasamentului la final de sezon, avand nevoie de un singur punct in aceasta deplasare. Etapa precedenta, Zorya s-a impus pe teren propriu in fata celor de la Oleksandriya, cu scorul de 3-1. Bilantul din deplasare nu este insa unul prea incurajator pentru oaspetii de astazi. Acestia au castigat doar una din ultimele 6 dueluri de Premier League pe teren strain. E vorba de un 2-0 pe terenul celor de la Oleksandriya.

Pentru Mariupol aceasta partida este una de totul sau nimic. Echipa are o singura optiune, aceea de a lua toate punctele. De partea cealalta, Zorya cu siguranta va opune rezistenta serios. Duelul e crucial pentru pozitia a 4-a, ceea ce ii scuteste de un tur preliminar in Europa League. Ma astept la o partida de care pe care, iar golurile ar trebui sa isi faca aparitia, in ambele tabere.

Ponturi fotbal Mariupol vs Zorya

ambele echipe marcheaza, cota 1.76 la Unibet

sursa foto: uefa.com